Kuba Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Wszystko jest dla ludzi...A takiej wedy, zeby ploc, jazgar, troc to niestety, nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja szukam takiej co by ososia, olszówkę, miętowego, byczka, ciernika, miętusa oraz amura i węgorza za kapotę wyhaczył. najlepiej by była podczas zacięcia sztywna jak...męska ciupaga a podczas holu wygięta jak łuk w starych dziadkowych bambusach myślę, też , że wysuszony bambusowy rezonans zrobiłby dodatkową robotę. długość uniwersalna od 1,5-3,5m, ciężar wyrzutu od 2-100gram. Dodatkowo powinien zbrojmistrz dokładać w gratisie atraktor karp-sum do okraszania wobków. Proponuję też dozbrajać wobki w systemiki z 20 kotwicami 3/0 na wysięgnikach , aby była większa siła rażenia. Skończyłoby sie wtedy pstragowe próbowanie, albo ryba albo korzeń. Ehhh marzenia Kiedyś ze 100 lat temu miałem wędzisko o zerowej zbieżności !? Był to przerobiony łuk z włókna szklanego ze Składnicy Harcerskiej. Szczytówka 1cm, dolnik 1cm, pełna parabola. Do tego kołowrotek ze szpuli od Stilonki i super SIC z drutu w otulinie bububuhuhuhuhu to były czasy A teraz JAPAN RULEZZZZZ !!!!!!!!!!!! I bardzo dobrze ! Tak trzymać !!! Byle ososie i krumpie brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Niestety Jaxon to dla mnie terra incognita . Megabass dużo lepiej się kojarzy . Tyle że mainstream płynie zupełnie gdzie indziej . Te powyższe to poniekąd extrema.. Tandety i czegoś co trudno jednoznacznie zdefiniować .. Jak na moj siermiezny gust przesadnie dobre ..To sie nie zdarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jak na moj siermiezny gust przesadnie dobre ..To sie nie zdarza.. A może jednak? Cuda się zdarzają PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja szukam takiej co by ososia, olszówkę, miętowego, byczka, ciernika, miętusa oraz amura i węgorza za kapotę wyhaczył. najlepiej by była podczas zacięcia sztywna jak...męska ciupaga a podczas holu wygięta jak łuk w starych dziadkowych bambusach myślę, też , że wysuszony bambusowy rezonans zrobiłby dodatkową robotę. długość uniwersalna od 1,5-3,5m, ciężar wyrzutu od 2-100gram. Dodatkowo powinien zbrojmistrz dokładać w gratisie atraktor karp-sum do okraszania wobków. Proponuję też dozbrajać wobki w systemiki z 20 kotwicami 3/0 na wysięgnikach , aby była większa siła rażenia. Skończyłoby sie wtedy pstragowe próbowanie, albo ryba albo korzeń. Ehhh marzenia Kiedyś ze 100 lat temu miałem wędzisko o zerowej zbieżności !? Był to przerobiony łuk z włókna szklanego ze Składnicy Harcerskiej. Szczytówka 1cm, dolnik 1cm, pełna parabola. Do tego kołowrotek ze szpuli od Stilonki i super SIC z drutu w otulinie bububuhuhuhuhu to były czasy A teraz JAPAN RULEZZZZZ !!!!!!!!!!!! I bardzo dobrze ! Tak trzymać !!! Byle ososie i krumpie brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Biore w ciemno, nawet 5 sztuk. Tylko poprosze o gwarancje, ze bede lowil wiecej ryb...2 razy. Na pismie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No pięknie się temat rozwija. Dziękuję wszystkim za Wasze posty, nawet za te, w których zapomnieliście o powadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi