krycek Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Potrzebuje pomocy, jakis czas temu kupilem mocowanie kolowrotka muchowego RYFW-SG:http://www.batsonenterprises.com/fly-reel-seat-2tu lepsze zdjecie: http://www.batsonenterprises.com/2011-images/fly/reelseats/RYFW.jpga tu moja fotka Nie chce mi sie to do kupy zlozyc - juz trace nadzieje prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A niby jaki masz problem? Mam te uchwyty u sibie i nikt nie mial problemów ze składaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Co w co ma tu wejsc - chodzi mi o te 'zaslepki' wszystko wchodzi luzno i jakos kupy sie nie trzyma - czy mi brakuje jakiejs uszczelki ?Do czego ma byc ta stozkowa czesc - do wymiany zaslepki na butt pluga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Tak, stożkowa ma byc do zakończenia. Uchwyt jest raczej do wędek dośc mocnych, Dlatego jest dopalacz w wiekszosci. Jezeli nie stosujesz to dajesz od razu zaślepke.Wszystko jest dość luźne. Nie wchodzi na wciśk. Obsadzasz na kleju. zdjecie nie moje, znalezione w sieci. Edytowane 10 Lutego 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Troche mi to rozjasniles - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi