misiek116p Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nsujferM1WM.Nieźle :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ciekawy filmik. Szkoda ,że u nas tak ciężko o takie sztuki. Czy ktoś wie co to za blaszka, ta żółta z tym systemikiem, jak to się nazywa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) SPINER BAIT to rodzaj przynęty,(tylko nie wiem czy dobra pisownia). a producent to chyba Mepps Edytowane 10 Lutego 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redrik Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 W kanadzie jest duzo szczupakow, bo rodowici Kanadyjczycy ich zwyczajnie nie zabieraja.Jesli biora to sandacza,na marginesie,tymi co oczyszczaja zbiornik z kazdego rodzaju rodzaju ryb sa Azjaci. W tamtym sezonie trafilem na rzeczke, moze szerokosci 2m i w ciagu 1.5h zlowilem 52 szczupaki wszystkie w granicach 50-65cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewny Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, Koledzy czy jest może na tym forum ktoś z okolic Edmonton w Albercie kto byłby zainteresowany wspólnymi wypadami na rybki w tamtejszej okolicy?Za jakiś miesiąc z hakiem melduję się w tamtej okolicy i szukam kompana do wypraw. Dodam że troszkę już poznałem parę akwenów w tamtej okolicy gdyż przebywałem tam w roku ubiegłym, także nie jestem całkiem "zielony" jeśli chodzi tamtejsze rybki. Dodam że interesuje mnie tylko spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redrik Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ja niestety mieszkam w manitobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewny Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Szkoda, może ktoś jeszcze się odezwie Polonia w Edmonton jest dosyć liczna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi