rafaelo1996 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam was chciałbym was spytać jakie polecacie agrafki i kółka łącznikowe ktore was nie zawiodły nie pękają i ze po paru zmianach przynety nie zmieniaja kształtów i normalnie mozna je zaczepic. Ostatnio kupowalem Bushido 16 rozmiar agrafki z kretlikiem To po paru zmianach przynety juz ciezko bylo ją zapiac wypinała sie sama itp. Dobrze by bylo zeby nie krępowały pracy woblerow malutkich 2/4Cm Jedne agrafki maja służyc do Klenia/Jazia na malutkie woblerki od 2/4 Cm , Okonia na gumy .. 2 agrafki na sandacze Na gumy na główce od 5 do 20 G oraz bolenie na woblery od 7-9 Cm 8-18 G i jeszcze male pytanie czy lepiej uzywac agrafek z krętlikiem do tych przynęt ktorych bede uzywal czy samych agrafek bez krętlika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jeśli nie będziesz łowił obrotówkami to tylko sama agrafka bez krętlika.Ja do małych wobków używam agrafki spinwal nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja polecam wyszukiwarkę na naszym forum.Używałeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Z ogólnie dostepnych, moim zdaniem najlepsze i najtrwalsze są spinwale choć agrafki czasem ciężko zapiąć/odpiąć(w zimne dni jest to męczące) ale z rozginaniem raczej problemów nie będzie, na klenio/jazia spinki w zupelności wystarczą na boleni sandzcze agrafki bez krętlika, z wyłączeniem obrotówek i wachadłówek wtedy oczywiście z krętlikiem.Ale jest to moje skromne zdanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wielkie Dzięki W takim razie sproboje spinwalli . Mario szukałem niestety nic nie znalazłem ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Litości... Najprostsze wyszukiwanie, czyli wpisanie słowa 'agrafki' w wyszukiwarkę dla forum 'ogólne' daje np. takie rezultaty:http://jerkbait.pl/topic/12429-test-agrafek-na-zrywanie/?hl=agrafki (!!!!)http://jerkbait.pl/topic/14524-mocne-agrafki-do-malych-woblerow/?hl=agrafkihttp://jerkbait.pl/topic/9704-agrafki-power-lock-dragon/?hl=agrafkihttp://jerkbait.pl/topic/8313-agrafki-do-spiningu/?hl=agrafkihttp://jerkbait.pl/topic/6067-agrafki-z-kretlikem/?hl=agrafkihttp://jerkbait.pl/topic/3409-naprawde-mocne-agrafki/?hl=agrafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 aa w takim razie sorry bo ja wpisałem agrafki ale nie dałem chyba ogólne wiec sorry za kłopot mam po angielsku forum po formacie komputera a słabo mi z tym językiem idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jeśli nie będziesz łowił obrotówkami to tylko sama agrafka bez krętlika.Ja do małych wobków używam agrafki spinwal nie narzekam.kretlik i tak nic nie daje - nie wiezysz potestuj sobie pod obciazeniem.... zawsze mam zalozone kretliki na stalkach (i juz lepsze niby lozyskowane tylko i wylacznie) i wszystko poskrecane jak diabli.. ps temat wraca co jakis czas.Ps2, jak bez extremy polecam spinwale - ani razu mni enie zaawiodly jedyny minus naprawde malych glowek jigowych sie na nie nie da zalozyc (uzywam bodaj 3 czy 4 rozmiarow od gory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 aa w takim razie sorry bo ja wpisałem agrafki ale nie dałem chyba ogólne wiec sorry za kłopot mam po angielsku forum po formacie komputera a słabo mi z tym językiem idzie To zmień jęz. forum na polski - na pasku na dole strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Polecam agrafki Grzegorza Odoleckiego - Jan-Tex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Polecam agrafki Grzegorza Odoleckiego - Jan-TexCzy ta firma ma swoją stronę www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 te dzisiejsze spinwale to o kant d można rozbić.znana marka a zeszła na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Czy ta firma ma swoją stronę www?Raczej nie. Jak coś to prv mogę podesłać nr tel do producenta to się dowiesz gdzie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arspin Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 te dzisiejsze spinwale to o kant d można rozbić.znana marka a zeszła na psy.Niestety ale z większością produktów tak się dzieje i nie tylko w branży wędkarskiej. Firma wypuszcza na rynek coś dobrego w przystępnej cenie i nabija klientelę. Jak już wyrobi się renoma to leci się na ilość,a jakość już mniej ważna. Szkoda ale taki jest handel. Są firmy,które robią dobre produkty ale nikt nie zwraca na nie uwagi. Przodują znane marki i większość się ich trzyma.Osobiście robię dla siebie od długiego czasu stalki i jeśli coś pójdzie nie tak to będę miał tylko pretensje do samego siebie i nie klnę na jakąś firmę,że zrobiła szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba67810 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 osobiście polecam wszystkie agrafki których się nie zapina np. team relax. nie powiem zeby, jedna miał przez cały czas bo to niemożliwe ale mogę je smialo polecic wymiana gum jest prosta, szybka. Nie zdażyło mi się by przyneta sie wypieła, a i sandaczom nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbusd Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jan-Tex mogę szczerze polecić. Co do kontaktu z producentem to na zdjęciach widać...http://sklepdrapieznik.pl/sklep/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=jantex&submit_search=Szukajalbo http://predator-fishing.pl/jantex-grzegorz-odolecki-m-72.html?sort=1a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja miałem agrafki dragona i też nie były złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 http://www.kingshad.pl/agrafka-team-relax-atr20mm-p-32008.html Trudno o lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Też używam agrafek team relaxa ,tych większych do jerków a mniejszych do lekkiego spina.Dla mnie rewelka ze zmianą przynęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Chcialbym przedstawic Fastach Snap czy tez to zwia Fastach Clip.Dla mnie rewelacja. Teraz ciagle to uzywam. Sam sie dziwie ze tak pozno dowiedzialem sie o tym.A przez przypadek z tego filmu w 12 minucie. Mozna to kupic, robi to m.in. Mustad i inne firmy. Ja robie to sam, nic prostszego.Ta agrafka wyeliminowala mi w wielu zastosowaniach kolka lacznikowe i platanie sie ukladow.Blyskawiczna zmiana wszystkich rodzaju przynet: wobkow, obrotowek, wahadlowek, cykad, jigow, spinner bait'ow, itd...Np. "czeburaszka" wyposazona przynajmniej w jednego Fastach'a juz nie trzeba kolka lacznikowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Polecam agrafki Jan tex , wyrób hand made , piekielnie mocne, nie odkształcają się po wielu zmianach przynęt, używam najmniejszych i jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Cena 7-7,5zł za 10 szt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić w Polsce Fastech Clip Mustada ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Przez ostatnie 3 lata takie kolka kupuje, jak narazie nic je nie ruszylo http://www.ebay.co.uk/itm/Super-Heavy-duty-stainless-steel-split-rings-Sea-Fishing-pirks-and-lures-/161294254769?var=&hash=item258de302b1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 .. nie zupełnie o to pytałem .. ale w uk to wiem .. tak czy siak dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi