Bartek85 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Bander wychodzi mi jakieś 24 cm. Edytowane 7 Maja 2019 przez Bartek85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Bander wychodzi mi jakieś 24 cm.Dziękuję za info! Dla mnie ciut za płytko niestety. A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Cześć Wam. Szukam podbieraka pstrągowego. Intersuje mbie drewniany z sylikonem #ghost. Ewentualnie coś z gumowana siatka na sztycy do rozkladania jedna reka podczas holu do podbierania ze skarp i z możliwością montażu na plecach kurtki do brodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Możliwość montażu na plecach można uzyskać w każdym podbieraku używając takiego zestawiku za dwie dyszki.Ja osobiście używam najtańszego podbieraka z Mikado, kosztował niecałe 40 złotych, posiada siatkę z gumy a nie powlekaną gumą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi