sTruTTer Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam!Mam pytanie co do młynka Jaxona (jak w temacie) Chciałbym się spytać co o nim uważacie? Wiem ,że jaxon z jakości nie słynie ale podobno ten jest w miare porządny. Może ktoś nim już łowił i mógłby się podzielić opinią ps.tą metodą dopiero co zaczynam łowić więc super jakości nie oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sTruTTer Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Aha, zapomniałbym dodać W zestawieniu z jaką wędką i z użyciem jakich przynęt(chodzi głownie o wagę)młynek zachowuje się najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=2073& ;prevloaded=1&&start=0 milej lektury. znajdziesz tam wszystko o tytułowym produkcie multiplikatoro/podobnympozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witajcie Koledzy.Jak @Jerzy napisał, że wyrób jest multipikatoropodobny to chybanie warto czytać, mogę się mylić, ale ekspert nie myli się nabank. Więc mimo, że rozumię, że chciałoby się zacząć tanim kosztem, to jednak jak w przysłowiu tanie mięso to psy wpier....ją.Pozdrowienia JachuPs. Oczywiście @sTruTTr nie bierz tego do siebie osobiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sTruTTer Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 W sumie, może to i racja xDdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam Cie ja na temat tego mlynka moge powiedziec tyle: uzywam go 5-ty miesiac i w stycznosci z przynetami z zakresu 21 do 52g spisuje sie bez zarzutow. Dopiero ostatnio kiedy lowilem tonacym jackiem dalo sie wyczuc ze jest to chyba szczyt jego mozliwosci. Cos wiecej bede mogl napisac po jesieni bo w tedy dostanie ostro. Takze wedlug mnie jest to mimo wszystko dobry multik na poczatek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi