fireblood Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 najdalej bylismy na Tjuonajokk piekne rzeki Kukkak,Taivek a szczególnie Tjirtjam bosko tylko te komary i meszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Troszke odp. mi rozjaśniają sprawę i koszty zwiazane z wyjazdem.Mam jeszcze pytanie czy na samym południu Szwecji jest jakieś jeziorko szczupakowo-okoniowe max 100ha z głębokością do 25m max.,by szybko rozpracować wodę,by tam był domek ,możliwość zwodowania pontonu,ładna okolica?Pod twoje kryteria pasuje jezioro Fiolen. http://www.wyprawynaryby.pl/fiolen.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 oraz boren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) oraz boren Złośliwiec Jeziorek w okolicach 100ha jest jak nasrał, ale akurat ja bym szukał takiego bez domku. Ino na 100ha to roboty jest tak na 2 dni na moje oko. Na tygodniowy wyjazd celowałbym w 300-600ha, a i tak zapewne niemiłosiernie skłujecie tam ryby. Praktycznie nie ma bata, żeby przez tydzień nie złowić na takiej wodzie dwa razy tej samej ryby, co najmniej jednej Nam się to zdarza regularnie. EDIT: przecież 100ha to raptem 1km x 1km - kałuża, panie. Edytowane 13 Lutego 2013 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi