burzum666 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Szanowni koledzy dawajcie mi tu na widelec linki, kontakty z prodeucentami wahadeł pstrągowych...Zapewne macie różniste w swoich pudełkach... Liczę na was ...muszę uzupełnić braki tego typu blach w swoim arsenale. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dobre robi firma mozzi, lub jeszcze lepiej wahadla z masy perlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja używam A.Kaczmarka:- Radunia- Janusz- Jakub i inne ale nie pamiętam Poza tym dostałem jeszcze od Grześka Grynszpana z naszego forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Machniom?Priva - opisz dokładniej, może coś wyskrobię.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 @PittMam jedno-ostatnie z masy perłowej i chronię jak relikwię. Nie wiesz gdzie je można zdobyć? Pozdr.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ehhh koledzy...dawać mi tu fotki i namiary, a nie jakies privy:D hehehe. Pozdrawiam..może i ja machniom?! ALE JAKIEŚ SZCZEGÓŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witajcie Koledzy.W temacie mogę powiedzieć jedno, łowię na mini karlinki StefanaPrzychoćko (To producent i mój serdeczny przyjaciel). Karlinkimają gramaturę 6/8/10/11gram są też błystki przypominające ABU Salar ok.6-8gram, też często skuteczne szczególnie wiosną. Mogęzałatwić nieuzbrojone w bardzo atrakcyjnych cenach. Zapytania napriv. Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 wiem, w szwajcarii, te dobre sa drogie jak nerki zony kuby sam sie zawsze rozgladam, mam dla ciebie maly tipp, popatrz na pchlich targach albo jakis innych odpustach, czesto ludzie sprzedaja te wspaniale wabie jako nic nie warte starocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 @burzum666W marcu 2006 był także omawiany połów pstrągów, warto tam zajrzeć. Pstrągowe rozpoczęcie sezonu – falstart - nowy artykuł Innym kolegom także polecam ten wątek.PozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 @pittO czym mówimy - dla innych do wiadomości.Moja ostatnia perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Moja ostatnia perełka - c.d. Pozdr.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Z całym szacunkiem, mały perłowy Gnom produkcji HRT, dla mnie to żadna perełka. Prwdziwe perełki robi Stefan Przychoćko minikarlinki 6/8/11 gram. To są dopiero perełki.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 jachu możesz podesłać fotkę takiej mini karlinki i ceny w jakich są sprzedawane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witaj Pawle.Już się umówiłem ze Stefanem zrobimy fotki i podeślę na forum albo na priv. O cenach nie piszę zainteresowanym kolegom wysyłam nieuzbrojone w najniższych możliwych. Sądzę, że niepowinno to być więcej jak 2-2.5PLN i to tak na wyrost podaję bonie znam aktualnych cen u Stefana. Ja zawsze coś od niego dostajęgratis. Ale jak będą zainteresowani to uczciwie będzie zapłacići powiedzieć mu, że wysyłam kolegom z forum. Gwarantuję, że cenabędzie nie do przebicia.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No ja czekam na obiecane do testowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witaj @burzum666Jak powiedziałem tak będzie, jutro wraca Stefan i wszystko będzie jasne i tak jak pisałem. Trochę cierpliwości.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Przychoćkowe blaszki sąbardzo skuteczne,nie tylko na pstrągi. Dobre blaszki też robione są przez Łomżyńskich wędkarzy (Siudak coś więcej może powiedzieć). Ostatnio dostałem też fajne z Zamościa ale jeszcze nie testowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witaj Pawle.Masz rację, nie tylko na pstrągi, ale w tym wątku piszę o jegobłystkach pstrągowych, które nie są tak znane jak trociowe. Dlamnie i przedewszystkim dla Niego ważne jest aby zostały docenione. Moje z nimi doświadczenia są więcej niż pozytywnewartobybyło, aby inni Koledzy się o tym przekonali.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja też bym się pisał na pstrągowe wachadła, słyszałem że są doskonałe do trollingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witaj Kuba.Dzisiaj rozmawiałem ze Stefanem, wraca jutro jak się okazało.Przygotujemy fotki da się na forum i wtedy zobaczysz co ew. by Ci pasowało.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witaj Kuba.Dzisiaj rozmawiałem ze Stefanem, wraca jutro jak się okazało.Przygotujemy fotki da się na forum i wtedy zobaczysz co ew. by Ci pasowało.Pozdrowienia Jachu Może kolega już wrócił.?? Co prawda już po sezonie ale nie zaszkodzi zdobyć jakiegoś killerka na przyszły sezon już dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Też byłbym zainteresowany takimi blaszkami. Co prawda sezon łososiowy w IRL już zakończony, ale lubie blaszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Boshh jak to zakończony???Łososie i pstrągi łowi się do końca września, miejscami do połowy października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Polecam doskonałe wahadłówki Mirka Burzyńskiego z Gdyni oraz niektóre wyroby łomżyńskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witaj Kuba.Dzisiaj rozmawiałem ze Stefanem, wraca jutro jak się okazało.Przygotujemy fotki da się na forum i wtedy zobaczysz co ew. by Ci pasowało.Pozdrowienia Jachu Może kolega już wrócił.?? Co prawda już po sezonie ale nie zaszkodzi zdobyć jakiegoś killerka na przyszły sezon już dziś. To ja tak jeszcze raz nieśmiało się zapytam czy kolega wrócił.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi