pstrągman Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 WitamChciałbym pokazać kilka moich ostatnio zrobionych przynęt. Pewnie parę osób zna te wabiki ,bo można je było spotkać na rynku od kilkunastu lat , ale w tej chwili moja produkcja nie jest typowo nastawiona na komercyjną sprzedaż, ale raczej żeby podtrzymać tradycję wykonywania tych przynęt,które robię od ponad 20lat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Brak słów że by je opisać.Poprostu cudeńka Na żywo wyglądaja jeszcze piękniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Super, że założyłeś tutaj swój wątek. Parę osób będzie miało wzór do czego dążyć i jakie efekty przynosi ciężka praca...Malowanie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam czy jest coś może na sprzedaż?Piekne wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie ma ładniej pomalowanych wobków niż Twoje...Nie ma co pisać ,że ładne,piękne bo to nie doceni tych arcydziełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Fajnie ,będzie kolejna motywacja do podciągnięcia się w temacie akryli i "pyndzla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Kapitalne wykonanie. Bomba poszła w górę To mi się podoba. Ten dział błyszczy coraz mocniej, chociaż początki tego nie zapowiadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Mistrzostwo to mało powiedziane,super woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Fajnie,ze założyłeś temat.Jak dla mnie najładniej malowane woblery w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Śliczne Jak długie? Potrzebowałbym takich 10+ na konkretne pstrągi do Laponii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 To sa takie 6-7cm. Jak na wobki pstrągowe dla mnie to już i tak olbrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Piękne, Twoje wyroby były i są dla mnie ideałem lurebuildingu, i motywacją do pracy nad swoimi woblerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Chylę czoła Kolego. Nic wiecej nie napiszę bo zazdrość przeze mnie przemawia ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 @pstrągman a malujesz coś w deseń uklejek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 To sa takie 6-7cm. Jak na wobki pstrągowe dla mnie to już i tak olbrzymy O, to sporo za małe. W zeszłym roku atakowaliśmy przynętami 9-12cm, na mniejsze siadała drobnica, tj. trzydziestaki i czterdziestaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ale piękne , takie lubelskie Mam nadzieję , że do lubelaka kilka wyślesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Znam te woblery od kiedy pierwszy raz odwiedziłem stronę autora, nie widziałem lepiej pomalowanych woblerów ani wcześniej ani potem. Żadna siatka czy pompki na sprężone powietrze nie są w stanie zbliżyć się do takiego malowania. Liczę, że kolega pokaże jeszcze więcej nie publikowanych wcześniej fotek. Edytowane 12 Lutego 2013 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Mam ja takiego znajomka, który po twojego killerka, podczas zacinającego deszczu ze śniegiem do Sanu, na waleta (po szyję) w marcu właził, siedział potem przez kilka dni na misce z dymiącymi naparami ziołowymi i posikiwał krwią, ale i tak twierdzi, że warto było . Ładne to one są, malowane pięknie i estetycznie zrobione, ale za pracę je koledzy chwalą w pierwszej kolejności. Edytowane 12 Lutego 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Są naprawdę pięknie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Piękne woblery mam dwie sztuki i generalnie łowię nimi tylko w pewnych miejscach. Dla mnie Twoje oraz Grzegorza Sidora to najpiękniejsze malowanie rękodzielnicze woblerów pstrągowych. Gratuluję talentu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Piękne woblery mam dwie sztuki i generalnie łowię nimi tylko w pewnych miejscach. Dla mnie Twoje oraz Grzegorza Sidora to najpiękniejsze malowanie rękodzielnicze woblerów pstrągowych. Gratuluję talentu!Pod tym się podpiszę obiema rencyma , tj. i pod łowieniem w pewnych miejscach (albo przynajmniej z dostępem do zaczepu) i z rękodziełami p. Sidora.Mam cierniki (prawie jak żywe), te kozo-kiełbiki. Dostałem rok temu od kolegi, muszkarza, łamańca i jak do tej pory leżakuje w pudełku nieuzbrojony. Strach i żal go zapodać do wody Jedynie czasem "szczuję" nim na otwartej wodzie kumpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Woblery jak i wędki... mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dzieła sztuki... ciężko je opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Moim zdaniem ładniejsze od oryginału Dawaj więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi