pstrągman Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Generalnie to wygląda tak: Podkład -lakier do paznokci ,póżniej idą farbki i grubo lakieru.To nie muszą być wcale akryle .Ja ich używam bo nie śmierdzą .,Ale teraz chyba powrócę do innych np Humbroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ostatnio pomalowane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 I jeszcze te 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Nie no chyba zaraz sie rozbecze jak maly dzieciak. je chce takie cudenka I wcale nie trzeba miec aero zeby takie cuda malowac . pozdro mistrzuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 patrząc na Twoje przynęty nasuwa się pytanie: po co komu oklejanie skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) patrząc na Twoje przynęty nasuwa się pytanie: po co komu oklejanie skórą Mifek te woblerki to z.............. wykonania .Nie wypada nie mieć go w pudełku . Edytowane 27 Lutego 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Jozi jak ja bym tak zaczal kupować wszystko czego nie mieć niewypada to... musiałbym z taczką na ryby jeździć... a poki co to... się starzeje a nie mlodnieje Powyższe estetycznie lezą mi bardzo, ale do moich zastosowań raczej kiepsko... wolę ciutkę brubsze i na pewno zdecydowanie bardziej masywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Okonek genialny - gratuluję talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 3 i 4 powalają a reszta no cóż..... powala tak samo hehe Piękne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Czy ja wiem... Takie przeciętne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Bardzo ładne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 malowanie, bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ja już od dawna się zachwycam Twoimi woblerami, a znam je ze strony corona-fishing pozdrawiam mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_Pike Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, malowanie powala z nóg na prawdę sztuką jest wykonanie takich woblerów, ja mam też pytanie odnośnie pracy wobków, podejrzewam, że praca jest lusterkująca i drobna, ale mogę się mylić . Z góry dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Praca jest różna ,zależnie od kształtu korpusu i steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Chyba najładniejsze wykonanie jakie widziałem tu na forum.Podziwiam Twój kunszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dingo Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bardzo ładne wobki gdzie mozna takie nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Chyba ten sam producent, przynajmniej bardzo podobne, podobna technika http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Przynety_-_CF_Hand_Made/Woblery_Lubelskie/6,137 Edytowane 2 Marca 2013 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Producent ten sam Ale tam chyba juz nie do kupienia. Edytowane 4 Marca 2013 przez pstrągman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Ale teraz chyba powrócę do innych np Humbroli.Do Humbroli ? Przecież one po tygodniu potrafią się rozmazać po zanurzeniu w lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Do Humbroli ? Przecież one po tygodniu potrafią się rozmazać po zanurzeniu w lakierze.Może za gruba warstwę nakładasz tych farb z Humbrola .Ja nimi maluje kilka lat i jeszcze nigdy mi się nierozmazaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Tak,Humbrolami trzeba malować bardzo cienką warstwę .Ewentualnie można jeszcze tak zrobić-na farbę lakier akrylowy,a na to dopiero poliuteran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Albo po prostu użyć Humbroli akrylowych wodorozcieńczalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer45@vp.pl Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Piszcie wiecej o malowaniu,jak sie uczyc to od Ludzi znajacych temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Szkoda, że tak mało zdjęć. Wrzuć Waćpanie, żeby było czym oczy cieszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi