pstrągman Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 W tej chwili nic nie robię więc nie ma co wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Cześć Wojtek, nie masz czasu robić wobleró bo pewnie bolki na Wiśle ćwiczysz? W tym roku nie widziałem Cie na "mojej" Wiśle, byłeś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 W tej chwili nic nie robię więc nie ma co wrzucać To się bierz za robotę nie leniuchuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witam wszystkich!Od tego miesiąca następuje reaktywacja przynęt ,,Pstragman''.Postaram się wrzucać na bieżąco zdjęcia z produkcji moich wabików. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 No wreszcie.... , o wędkach też nie zapominaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 No, w końcu!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Testy pływania w nurcie. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 I w reszcie efekt końcowy. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Wojtku Twoje wobki są mega. Mam jeszcze tego z targów i super pracuje. Masz talent równierz do malowania. Wrzuciłem do wody przeciągnąlem raz i z powrotem włożyłem do pudełka bo zaraz jak na złość zerwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Napisz proszę gdzie można je dostać z pierwszej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mega! Wpis historia ... klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mój idol.Patrząc na jego woblery kilka lat wstecz zacząłem próbować własnych sił w lurebuildingu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Napisz proszę gdzie można je dostać z pierwszej ręki.Z pierwszej ręki to tylko u mnie . Napisz priv co potrzebujesz póki jeszcze coś mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Prosze nawet nie myśleć że znowu Pan zemknie ze sceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ostatnie malowania 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ciąg dalszy 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Brak słów, nie widzę konkurencji na jb. Jeżeli nie jest to tajemnicą , napisz Wojtku z jakich farbek korzystasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Mistrzostwo, najlepsze rękodzieło jakie widziałem. Jak Cię spotkam nad Wisłą to takiego okonka muszę wyłowić Ci z pudełka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 To nie tajemnica,głównie farby akrylowe.Przy następnej partii wrzucę jakieś zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Cieszę się że Twój wątek odżył, w związku z tym witamy z powrotem w grupie "Twórcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dzięki,będę się starał na bieżąco wrzucać zdjęcia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Perfekcja w każdy wykonaniu , jak dla mnie miodzio.Gratuluję talentu w malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Całe szczęście są to woblery pstrągowe gdyby były kleniowe poszedł bym z torbami, jakież to jest ładne, niech to szlag... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ostatnie malowania ciąg dalszyPerełki! Piękne malowanie. Żal do wody wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Wobki jak żywe. Dokładnie żal topić w wodnych odmętach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi