obcy91 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Odkąd zacząłem przygodę z woblerami, zawsze gdzieś przemykała ta doskonałość . Fajnie, że wreszcie można oglądać to wszystko teraz i czekać na kolejne zaskakujące zdjęcia, zabawę barw i cieni - miód! Nie znam pracy tych przynęt, ale z takim stażem tworzenia przynęt jaki masz na karku nie zadaje sobie tego pytania. Niewątpliwie jesteś Wojtku numerem jeden w tym świecie - LuresWorld Miałbym jedno pytanie czysto techniczne do Ciebie, jeśli to nie byłby problem chciałbym je zadać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Całe szczęście są to woblery pstrągowe gdyby były kleniowe poszedł bym z torbami, jakież to jest ładne, niech to szlag...Kurdupelki też bywają, więc łap się za kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ostatnie malowaniaKiełbiki miazga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) W końcu udało mi się dokończyć serię woblerówStrzebla 7cm Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez pstrągman 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 strzebla wersja II 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dawno nie robiłem cierników , ale o tej porze roku bywają bardzo skuteczne. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ostatnio nad rzeką pstrągową widziałem cała stada tych rybek pływają z odskokiem w bok , ciekawe rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Siadasz na zaczepie takim wabikiem ... i już za chwilę sprawdzasz tyłkiem temperaturę wody w rzece 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zakładasz spodniobuty po szyję i już czujesz się pewniej łowiąc takim wobkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Miałem okazję (dzięki jednemu koledze z forum ) powędkować Twoimi przynętami , muszę przyznać że jak super wyglądają, tak skuteczność nie wiem czy nie jeszcze lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi