Maras Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Fajnie Wojtek że założyłeś swój wątek a wobki ... jesteś mistrzem malowania co tu dużo gadać, chyba się do Ciebie przejadę na nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dla mnie to zawsze był szczyt możliwości jaki można osiągnąć w lurebuildingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 naprawde sliczne woblery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ten wobler dostałem nad wodą od przypadkowo spotkanego wędkarza (teraz to już kumpel ) - Pstrągman poznajesz ???? To robota twojego ucznia z Puław a piszę to dla tego że Twoja osoba to nie tylko fantastyczne woblery ale zamiłowanie do wędkarstwa które sporo między innymi i mnie nauczyło (szkoda że tylko z opowieści ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dzięki za dobre słowo .@Tomy przecież ty też ,,łapiesz'' o co chodzi w malowaniu tylko używasz innych środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wojtku,- kiedyś (ponad 10 lat temu)będąc w okolicach Lublina nabyłem takiego małego killerka coś pomiedzy 3 a 4cm twojej produkcji koloru czarnego z czerwonym brzuszkiem i srebrnymi prążkami a jego charakterystyczną cechą był spory chwost w tyłku z czarnego marabuta, wobek wymagał lekkiego dociązenia pod sterem i był moim najlepszym wobkiem pstrągowym na przełomie zimy i wiosny przez wiele lat i klka kapieli w lutym zaliczyłem żeby go odhaczyć z zaczepów .... w końcu nie dałem rady Robisz jeszcze takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Woblery i ich malowanie pierwsza klasa. Jak szukałem inspiracji do pomalowania swoich woblerów to strona http://www.pstragman.pl/1_49_PRZYN-TY.html była pierwsza jaką odwiedziłem ..... niestety talentu mi zabrakło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Arek, nie wiem czy to był akurat mój wobler bo w tym czasie robiło tu fajne woblery kilka osób,to mogła być przynęta P.Zieleniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No wiadomo piękne wobaski :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Myślę,że jakbyś złowił pstrąga i go przemalował po swojemu,to następnego dnia kolejka rybek chętnych do brania była całkiem spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) może jakiś instruktarz jak i gdzie tym najlepiej łowić Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (...) jak i gdzie tym najlepiej łapać Gdy byłem nastolatkiem, podszedłem nad wodą do starego wędkarza. Miał chyba ze czterdzieści lat, czyli mniej, niż ja teraz. Spytałem go, czy już coś złapał. Odpowiedź, którą mi wówczas udzielił zapamiętałem dokładnie do dziś i pozwól, że ją przytoczę: "Młody człowieku, zapamiętaj, łapie się baby za dupę, a ryby się łowi". Zapamiętałem, czego i Tobie życzę .A woblerki mają szczególny klimat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Buchachachacha...... dobre oj dobre dobre :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Mój błąd już poprawione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeden z moich profesorów na studiach też nie lubił terminu łapać w odniesieniu do ryb, mawiał nieco bardziej dobitnie, że "złapać to można mendy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jeden z moich profesorów na studiach też nie lubił terminu łapać w odniesieniu do ryb, mawiał nieco bardziej dobitnie, że "złapać to można mendy".Czy to nie był czasami prof. od karpia patrioty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dokładnie Ten sam nie wspomniałem, że w czasach świetności, określał przy tym miejsce przebywania potencjalnych ofiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Koledzy, miał być jeden żarcik wrzucony w czyjś wątek, a zrobiła się z tego dyskusja. Przepraszam @pstrągmana, że to ja ją rozpocząłem i proszę o merytoryczne, związane z wątkiem wypowiedzi. Pozostałe możemy załatwiać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mam prośbę, czy mógłbyś nagrać film instruktażowy z malowania woblerów akrylami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ...pędzelkiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 No baaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Arek, nie wiem czy to był akurat mój wobler bo w tym czasie robiło tu fajne woblery kilka osób,to mogła być przynęta P.Zieleniaka.Mogło tak być Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 potwierdzam fenomen Wojciecha - mam kilka jego perełek - są ładniejsze niż na zdjęciach a propo Wojtek zapytam na forum - masz w swojej ofercie wobki 3-5 cm i wadze 3-6 gramhehehe ciekawe czy pamiętasz jaki kij , by je obsługiwałpozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Super woblery i wiem to z autopsji. Wyroby Wojtka są jednymi z pewniaków w moim pudełeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer45@vp.pl Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czy możesz opisać sposób malowania jeśli to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi