Friko Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 taki jak drogowy - w porcie: ZAKAZ KAPIELI i WEDKOWANIA.Tu licencja nie pomoze...Guzu łeeee....ale kicha.... nędza panie współczuje, bo cefale to glownie w portach i na nabrzezach wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Wspolczucie niepotrzebne Damy rade. Jutro jade tu: http://maps.google.com/maps?q=mequinenza&ll=41.297767,2. 133150&spn=0.028547,0.054957&t=k&hl=en. To ujscie takiej rzeczki..jak Swider na wielkosc.Rzeczka brudna, ale ujscie moze byc ciekawe. Na razie jade z aparatem....BO to blisko.Metro, autobus i jestem na miejscu. Dam znac czy tam sie kreca morskie klenie... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 z aparatem?!? Facet bierz wędę, jak już je zobaczysz będziesz wściekły, że nie wziąłeś. Chociaż kilka rzutów oddasz... Jak zasmakują to wrócisz następnym razem z licencją i całym arsenałem. W Egipicie widziałem jak łowili je na wąskie wahadełka z czerwonymi akcentami. Nie wiem jak łowi się je w Hiszpanii. Tak na marginesie, długo planujesz zabawić w tej Barcelonie?!? Jakbyś potrzebował aborygena w celach informacyjnych, to mam znajomka ( co prawda na codzień w Madrycie) ale to miejscowy chłop i zna Hiszpańskie realia jak mało kto. Pisuje do kilku wędkarskich miesięczników w Europie i swego czasu współpracował z salmiakami. Bardzo sympatyczny i trochę zakręcony gość.W razie czego daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi