Sławomir Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 http://sklep.thymallus.plKiedyś jakieś szpargały mieli, popytaj.Nie mają takich korpusów . Pogrzebałem w necie , podzwoniłem i wszędzie porażka . Poddaje się z szukaniem a biorę się za szlifowanie , wytrzyma jakiś czas to bedzie dobrze a jak nie to pujdzie do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie mają takich korpusów . Pogrzebałem w necie , podzwoniłem i wszędzie porażka . Poddaje się z szukaniem a biorę się za szlifowanie , wytrzyma jakiś czas to bedzie dobrze a jak nie to pujdzie do koszaznajdź blaszkę 2mm, przyklej na całej długości stopki (najlepiej wyprofiluj żeby nie wystawały krawędzie) brakujące miejsce wypełnij poxyliną na wzór stopki, poczekaj do wyschnięcia i zeszlifuj odpowiednio tak żeby pasowało później do ochwytu. Sprawdzone w boju, tylko nie mam już tej maszynki żeby wrzucić fotki. edit: oczywiście długość blaszki musi być taka jak pierwotnie dł stopki ale to chyba zrozumiałe Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez PLnK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Czy któryś z kolegów orientuje się, gdzie można dostać naklejkę na stopkę z logo Daiwy i napisem "Made in Japan" taka sama jaka jest w Daiwie Certate 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi