JJack Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam Może ktoś z Was by polecił jakąś miejscówkę na drapieżnika ?Chodzi o spinning najlepiej z łódki.Myślałem o Zalewie Sulejowskim, bywa ktoś tam?Jakie są opłaty dla członka PZW mazowieckie ? Warto ogólnie tam jechać ?Może jakieś inne propozycje ? Wszelkie propozycje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Widzę najazd się szykuję w środę na polskie wody Kto żyw będzie jechał właśnie w środku tygodnia... ... ja też nie w ciemie bity... jadymy... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JJack Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no właśnie chciałem gdzieś ruszyć ale nie koniecznie nad Zegrze .... Wogóle to się zorientowałem że nie tu gdzie trzeba umieściłem tego posta Panie moderatorze proszę o przesunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JJack
Witam
Może ktoś z Was by polecił jakąś miejscówkę na drapieżnika ?
Chodzi o spinning najlepiej z łódki.
Myślałem o Zalewie Sulejowskim, bywa ktoś tam?
Jakie są opłaty dla członka PZW mazowieckie ?
Warto ogólnie tam jechać ?
Może jakieś inne propozycje ?
Wszelkie propozycje mile widziane
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi