mdziam_78 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja zamierzam kupić Mikado UAC-A012 podobna do bazuki ale o szer bazuki max i w cenia ok 150pln. Od sprzedawcy w sklepie słyszałem, że to ta sama fabryka co Flambeau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Wyjaśnijcie mi proszę czemu w poniższych ofertach tuby Bazuki producentem jest Jaxon, a nie Flambeau? Pomińmy kwestie ceny czy sklepu, ponieważ nawet rozmiar i kod produktu jest taki sam jak u Flambeau: RF-6085 Rozglądałem się za Bazuką w dobre cenie, a tu coś takiego... http://zoofishing.pl/flambeau-tuba-bazuka-rf-6085.htmlhttps://rybomania24.pl/pl/p/JAXON-BAZUKA-TUBA-WEDKARSKA/458 Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam. Używa ktoś lub oglądał tuby OLD FISHERMAN , jak z jakością jak są wykonane w stosunku do tub st.crox.I jeszcze jedno pytanko ,czy do tuby zmieszczą się bez kolizyjnie dwa jednoskłady,oczywiście bez pokrowców ( największa przelotka to KR 25H ) http://www.zloty-karas.pl/old-fisherman-tuba-209 Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Uzywam dokladnie takiej tuby jak w linku powyzej.Wykonanie na tym samym poziomie co St.Croix.Mam tylko jedna wedke jednoczesciowa 6'8"(KR 20H) i tuba pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tuby St. Croix nie stoją na tym poziomie co ich wędki Bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Uzywam dokladnie takiej tuby jak w linku powyzej.Wykonanie na tym samym poziomie co St.Croix.Mam tylko jedna wedke jednoczesciowa 6'8"(KR 20H) i tuba pasuje idealnie. Tuby St. Croix nie stoją na tym poziomie co ich wędki Bez dwóch zdań Dzięki. Czyli można brać Old Fishermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Fajna tuba jest fajna jeśli na czas połowu można ją schować w bagażniku lub zabrać na łódź...Gorzej jak łowimy z brzegu a kij ma 2,70.... zostawiwszy ją w samochodzie możemy się z nią pożegnać jak i szybą...Dlatego moje aluminiowe od HM'ów stoją w piwnicy a na ryby jeżdżą szare kanalizacyjne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Niestety ale muszę odgrzebac temat. Chłopaki posiada ktoś z was tube typu bazuka z firmy jaxon do 240cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trex Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Posiadam, taką tubę do transportu wędek na wyprawy morskie. Głównie do Norwegii, zarówno samochodowe jak i lotnicze.Bardzo solidna ochrona dla wielu wędek. Stosuję ją już kilkanaście lat i jeszcze nie zdarzyło mi się uszkodzenie wędki.Pakiet wędek do transportu należy przed upakowaniem w tubie dobrze "rozłożyć" po długości przed włożeniem do tuby i spiąć np.rzepami w kilku miejscach.Trzeba tak układać pakiet, by na zewnątrz nie wystawały przelotki tylko części gryfów/rękojeści lub ostatecznie blanków.Pakiet w tubie nie może się swobodnie przemieszczać - musi być zabezpieczony przed luźnym ułożeniem. Tuba ma bardzo prosty mechanizm regulacji długości i zabezpieczenie przed otwarciem.Uważam, że produkt bardzo użyteczny i trwały. Używam dokładnie takiej : https://topfish.pl/product-pol-100039530-Jaxon-Tuba-Wedkarska-306-115-240cm-15cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Niestety ale muszę odgrzebac temat. Chłopaki posiada ktoś z was tube typu bazuka z firmy jaxon do 240cm ? … a używane Plano PHANTOM 45102 może Kolega poszuka na Zielonej Wyspie...8,6 po pełnym rozłożeniu się powinno zmieścić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Niestety ale muszę odgrzebac temat. Chłopaki posiada ktoś z was tube typu bazuka z firmy jaxon do 240cm ?miałem taka tylko innej firmy - wyglądają na identyczne...jeśli planujesz w tym wozić tylko jedna, dwie wedki naraz to odpuść - zajmuje naprawdę bardzo dużo miejsca, zwłaszcza w samochodzie... natomiast jest super na daleki wyjazd z kilkoma długimi kijami:) Edytowane 17 Grudnia 2019 przez czarny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Gdzie można obecnie zamówić tubę robioną na wymiar? Zależy mi na wyborze średnicy, dlugosci, a także wykonaniu wyszywanego/naklejanego napisu na takiej tubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 ... M2 zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Gdzie można obecnie zamówić tubę robioną na wymiar? Zależy mi na wyborze średnicy, dlugosci, a także wykonaniu wyszywanego/naklejanego napisu na takiej tubie.A @siwypike już ich nie robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 http://pokrowcenawedki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Mam pytanie do użytkowników tuby Flambeau Bazuka RF-6085 którą sprzedaje u nas Jaxon , jaka max długość wędki tam wejdzie? Czy zmieści się kij 7'1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Czy ktoś wie gdzie można zamówić bądź kupić tubę z aluminium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Czy ktoś wie gdzie można zamówić bądź kupić tubę z aluminium. https://allegro.pl/oferta/tuba-aluminiowa-120cm-9601932944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dekuje, ale ja potrzebuje na 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Koledzy potrzebuje porady. Szukam tuby na wędkę około 230cm. Standardowo używam zwykłych rur pcv o średnicy fi75 ale niestety nowy kij ma przelotke startowa na tyle duza ze nie wchodzi to takiej rury. Nie uśmiecha mi się nosić w rurze fi110 bo to strasznie ciężkie i nieporęczne. Pytalem dziś w sklepie o coś pomiędzy 75 a 110 i nic nie maja. Może ktoś zna jakiś kompromis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Podgrzej , wypłaszcz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Witam, potrzebuje tuby na jednosklada 220cm, najlepiej jakby mieścił 3 kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Witam, potrzebuje tuby na jednosklada 220cm, najlepiej jakby mieścił 3 kije.Możesz sobie zamówić u Pawła Magdziaka, lub u pana Krzysztofa z pod Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Dzięki za szybką odpowiedź, jak z wymienionymi Pański mogę się skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi