Wędkarz87 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Mam pytanko. Jaki rozmiar ma łożysko na koszu w w/w kołowrotku?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem2 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam Potrzebuję kilku części do tego modelu i jeszcze info jakie są łożyska bo dostałem taką zabawkę niestety niekompletną i chciałem ją uruchomić, czy kolega może mi coś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wystarczyło wklepać zapytanie w tutejszą "szukajkę". Tematy był już maglowany. Poniżej link: http://jerkbait.pl/topic/16657-łożyska-shimano/?hl=%2Brozmiary+%2B%C5%82o%C5%BCysk+%2Bshimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi