Tommek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam,niestety w żadnej ofercie sklepów wędkarskich nie mogę znaleźć dużych wahadeł >10cm .Macie może jakies namiary na takie wahadła,widziałem takie na cabelasie ,ale moze coś u nas by się znalazło. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opisz dokładniej co Ci potrzeba.Szukaj okazji w Allegro, na E-bayu ..... nie zapominaj o przyjaciołach.Pozdr.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ok,juz wiem trochę więcej http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=405& prevloaded=1&&start=0 Niestety na allegro bieda.Interesowało by mnie coś takiego tylko o dł 10-12cm http://www.wobek.pl/polsping-alga-nikiel-p-127.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witaj @tommek.Napisz trochę więcej, gdzie chcesz łowić, jaka gramatura Cię interesuje. Może coś podpowiem.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ostatnio widziałem na Kruczej, duże algi. Cena zaporowa, ok. 30 zł. Duże wahadła najlepiej jest zrobić samemu. Wiesz co chcesz mieć robisz takie jakie są Ci potrzebne. Największą blachą na jaką łowiłem była samoróbka 20 cm z blachy miedzianej 1 mm. Na jednej z podwarszawskich glinianek wyszedł do niej ponadmetrowy potwór przy którym wyglądała na śmiesznie małą. Później zrobiłem trzy blachy nazwane łyżwami ok. 16 cm z blachy miedzianej 0,6 mm. Te musiałem trochę dociążyć cyną żeby lepiej szły w powietrzu. Ale i tak z tymi pierwszymi nie mogły się równać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witaj @tommek.Napisz trochę więcej, gdzie chcesz łowić, jaka gramatura Cię interesuje. Może coś podpowiem.Pozdrowienia Jachu Witam szukam blachy na szczupłe najlepiej w przedziale 10-12cm waga max 35-40g mogła by być lżejsza.Łowiska głównie woda stojąca. Pozdrawiam P.S Dobrze jakby i cena nie była zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Na allegro jest duża wahadłówka ale pierońsko ciężka - 70g. Mnie interesowały by takie jakie widniały na zdjęciach z ostatniej opowieści z Zatoki Świerszczy. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No tylko żeby ktoś takie w poland robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 poszukaj pako, jezeli chcesz na szczupaka ... albo made by pitt, ale te sa nie na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 W ofercie amerykańskich sklepów jest kilka naprawdę sporych wahadełek - zresztą sam sobie obejrzyj: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-disp lay.jsp?id=cat20309&navAction=jump&navCount=1&cm Cat=MainCatcat20166&parentType=category&parentId=cat 20166Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 I jeszcze jeden zbiór przynęt do przejrzenia: http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/Subclass_10 151_-1_10001_100008003_100000000_100008000___?CMID=FILN_OS_O THERBAITS_SPOONS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witaj @TommekSorry trochę mnie nie było na forum, więc odpowiedź nieco spóźniona. Dobrym rozwiązaniem może być Mors 3 Polspingu, są teżdostępne Gnomy 3 i 4 w ofercie HRT sygnowanej DAM Efzzet, szczególnie ciekawe są Gnomy z cienkiej blachy, mimo, że duże tostosunkowo lekkie dają się prowadzić w opadzie. Coś takiego powinienem mieć gdzieś u siebie, nie używam więc mogę odstąpić,jak znajdę dam znać.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witaj @TommekSorry trochę mnie nie było na forum, więc odpowiedź nieco spóźniona. Dobrym rozwiązaniem może być Mors 3 Polspingu, są teżdostępne Gnomy 3 i 4 w ofercie HRT sygnowanej DAM Efzzet, szczególnie ciekawe są Gnomy z cienkiej blachy, mimo, że duże tostosunkowo lekkie dają się prowadzić w opadzie. Coś takiego powinienem mieć gdzieś u siebie, nie używam więc mogę odstąpić,jak znajdę dam znać.Pozdrowienia Jachu Ok,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi