Harjer Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam wszystkich Kolegów i całą Społeczność jako Osoba "nowa".Znany jestem wsród kolegów wędkarzy jako Harjer.Miło mi będzie podzielić się z Wami uwagami i poglądami, wymienić się opiniami. Pozdrawiam serdecznie. Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 http://jerkbait.pl/topic/15424-powitanie-na-jerkbaitpl/ powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Harjer Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam.Dzięki. Wszyscy liczymy na powodzenie, którego i Tobie Kolego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Harjer
Witam wszystkich Kolegów i całą Społeczność jako Osoba "nowa".
Znany jestem wsród kolegów wędkarzy jako Harjer.
Miło mi będzie podzielić się z Wami uwagami i poglądami, wymienić się opiniami.
Pozdrawiam serdecznie.
Harjer
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi