wiesio53 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 każdy od czegoś zaczyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 ...i żeby do czegokolwiek dojść zawsze trzeba zrobić ten pierwszy krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jakieś rady na początek od bardziej doświadczonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 ...i żeby do czegokolwiek dojść zawsze trzeba zrobić ten pierwszy krok.Bardzo mądre słowa , pamiętaj że początki nie muszą być takie trudne bym dodał ,co w twoim przypadku widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jakieś rady na początek od bardziej doświadczonych?Śmiało strugaj, czytaj - na JB jest mnóstwo informacji i inspiracji, a jak będziesz miał z czymś problem, to pytaj I witaj P.s. Ten z ostatniej fotki dziwnie mi coś przypomina Czemu taki malutki, a ster taki wielki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 haha fakt nawet nie skojarzyłem ostatniego beka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 ...i żeby do czegokolwiek dojść zawsze trzeba zrobić ten pierwszy krok.Szczerze to nie mam zbyt dużego doświadczenia, jedyne z czym w lurebuildingu miałem do czynienia to zamienianie kolorami ogonków w gumach Mam natomiast takie swoje przemyślenia co to wyglądu przynęt, one najpierw mają podobać się rybom, jak już to ogarniesz to potem dopracujesz design dla ludzkiego oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 P.s. Ten z ostatniej fotki dziwnie mi coś przypomina Czemu taki malutki, a ster taki wielki? tak mi jakos wyszedl, ale prace ma bardzo dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (...)tak mi jakos wyszedl, ale prace ma bardzo dobrą Dobre Nie będę dociekał, skąd wyszedł Byle ruchliwy, tj łowny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 coś nowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeśli łowią, są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 tym razem takie maluchy:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Fajne bobaski a czemu bez oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Żeby czasami nie widziały co je łyka. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Tym razem zrobiłem bez, są bardziej dla ludzkiego oka niż dla ryby, ale żeby nie było to robię tez z oczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Fajne @wiesiu te woblerki. A bolenióweczki jakieś też diełajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 fajne te male woblerki a łamaniec sie za bardzo nie połamał na części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To taki prototyp:) trochę za lekki wyszedł, jak znajdę chwile to poddam go jeszcze tuningowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 A do kolegi spinnerman to nad boleniowkami zaczynam myśleć powoli powoli Narazie w planach są zuczki i inne robale Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jakby ktoś był zainteresowany to czesc tych maluchów pewnie trafi na giełdę także jak cos to priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morigan40 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No wobki jak na początkującego fajne takie pytanie do reszty czy ten na ostatniej fotce od góry tez wam przypomina (członka) wybaczcie ale chyba naprawdę wiosna idzie i jakieś takie świńskie skojarzenia jak kogoś uraziłem usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Zależy jak na to spojrzeć jakby nie było zamiata nieźle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 dawno nic nie wrzucałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 i coś na jazio-klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio53 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 testowałem wkręcane oczka w woblerach boleniowych.Cały dzień tak wisi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi