Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Czy ktoś sam robi oczy do woblerów lub wie gdzie można nabyć ale muszą być przeźroczyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja głównie maluję ale tutaj masz http://allegro.pl/oczy-3d-0-7-do-woblerow-10-sztuk-1zl-salmonstudio-i3020949351.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 To nie są przeźroczyste ,tylko zdjęcie takie jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 W opisie kolo ma że nowe są w trakcie formowania zapytaj go może będzie miał a może już robi przeźroczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Pytałem :-) a opis że w trakcie formowania to o woblery chodzi. Edytowane 14 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Yhmmm wnikliwość widzę na dobrym poziomie . Ale powiedz po co mają być przeźroczyste bo jak tak się zastanowić to trochę chyba bez sensu że co że ma przebijać to co jest pod oczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Kup sobie żywice i spróbuj zrobić, samemu, ja gdybym miał teraz dobrą to by Ci zrobił, w tamtym roku robiłem takie, na przeźroczystej okładce do zeszytów, tyle, że nie były samoprzylepne To naprawde proste Edytowane 14 Lutego 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ale ja nie chcę samemu robić chce kupić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No to skąd Ci wezmę jak nie ma Musisz sam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 co znaczy przezorczyste? nie za bardzo rozumiem, powaznie http://jerkbait.pl/topic/7957-oczka-3d/?hl=oczy#entry1034071 najtaniej i czysto customowo wychodzi robienie oczu z metalowej folii holograficznej w roznych kolorach, wycina sie je cyrklem z ostra igla, kolka roznej wielkosci nakleja sie na siebie i mozna sobie skomponowac oczy zolto-czerwono-czarne ... jak ktos lubifolia, do kupienia w bloczkach po 5 arkuszy wielkosci paczki fajek, lezy w regalach kazdego OBI i koszuje pare groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No chodzi o to żeby źrenica była normalnie czarna a obwódka przeźroczysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papaja Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No chodzi o to żeby źrenica była normalnie czarna a obwódka przeźroczysta.O takie Ci chodzi?http://lunari.pl/index.php?p209,oczy-3d-do-woblerow-okragle-10mm-10-szt-5-kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) No właśnie nie bo te są srebrne ,czerwone albo złote a ja chcę przeźroczyste.Nie chce sam robić chcę kupić :-) Edytowane 14 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Ale ja nie chcę samemu robić chce kupić :-)E tam - takie cacy malowanie i nie chce Ci się zrobić paru oczek Bierzesz arkusz papieru samoprzylepnego - jeśli nie chcesz przyklejać, jeśli Ci się będzie chciało to papier fotograficzny, folię przygotowujesz w programie zestaw ładnych realistycznych oczek, drukujesz, dajesz po kropelce żywicy na każde oczko, wycinasz ręcznie, przyklejasz i masz gotowe Edytowane 14 Lutego 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ni ma czasu Rafał :-) muszę kupić :-) albo może ktoś wykona na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) @kilerpulawy robi sam http://jerkbait.pl/topic/11718-wobki-kilera-d/page-2?hl=+kilera%20+wobki( na końcu strony) Edytowane 14 Lutego 2013 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Od razu spytam o żywicę..Epidian 53-->będzie dobre do oczu? Tak żeby właśnie zapodawać ze strzykawki? Ja kiedyś też tak robiłem jak @kiler ,ale nawet nie pamiętam jaką żywicą...a teraz jestem na etapie kupna jakieś nie za drogiej właśnie pod oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ze strzykawki nie próbowałem, ale radziłbym CI zapodawać żywice na te oczka np końcówką pędzla z odpowiednią średnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Kiedyś robiłem końcówką od wiertła:)Ale widzę tam kilerowi ładnie równiutko wychodzi,więc chyba ze strzykawki łatwiej:) Jak ktoś używa ten Epidian 53 to proszę o jakąś opinie. Edytowane 14 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Artech napisze do niego ,może ćwiknie dla mnie :-) dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Dobre oczy kapitalna sprawa . Ja używam oczu z misiów i lalek.Rozmiary od 10 do 20 mm. Postaram się dziś wrzucić fotkę takich patrzałek Edytowane 14 Lutego 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dobre oczy kapitalna sprawa.Ja używam oczów z misiów i lalek.Rozmiary od 10 do 20 mm.Postarm sie dziś wrzucic fotke takich patrzałek Wyjmiesz oko "temu misiu" i jak on będzie wyglądał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Od razu spytam o żywicę..Epidian 53-->będzie dobre do oczu? Tak żeby właśnie zapodawać ze strzykawki?(...)Będzie dobry. Trochę długo żeluje (są szybsze), ale E-53 jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Panowie bez obaw,pluszaki są całe i zdrowe,ile bym ich musiał napruć...Kupuje całe komplety krótko mówiąc.Obcinam stopki i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi