popper Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Woblery, niegdyś dostępne w Legnicy i okolicy. Został mi ostatni rodzynek.Pytanie, czy są gdzieś jeszcze dostępne? Edytowane 14 Lutego 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 jak ten rodzynek ma na imie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bladego pojęcia nie mam. Pitt, to jakaś lokalna produkcja. Miałem ich sporo. Płytko schodzące, z dość intensywną pracą. Sprawdzały się na nocnym sandaczowaniu (dłuższe). Krótsze (ten właśnie z foty) świetnie obławiały płytkie przelewy kleniowe a i pstrągi nimi nie gardzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Miałem kiedyś coś takiego i na stówę jestem pewny że wyszedł z pod tej samej ręki. Kupiony w Złotoryi jakieś dziesięć lat temu (a nawet nie wiem czy nie więcej). O ile pamiętam to były w trzech kolorach. Niestety przepadły razem z całą torbą , w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 I to robil gosc ze zlotori tez mialem ich sporo ale od paru lat nie widuje ich w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak robił je ktoś ze złotoryji. Ma może ktoś kontakt z tą osobą chętnie przygarnął bym kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak robił je ktoś ze złotoryji. Ma może ktoś kontakt z tą osobą chętnie przygarnął bym kilka sztukrównież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Waldek a może popytać Roberta @kobiego może zna producenta. Wszak on też pochodzi z okolic Złotoryji wiec moze ma rozeznanie w lokalnym gronie strugaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja też pochodzę z okolic złotoryi pracuję w złotoryi i nie znam strugacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Witam.O takie chodzi? :)Woblery kupione ponad 20l-temu Edytowane 17 Lutego 2013 przez Leszek-1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Bardzo podobne rzekł bym nawet że to to czego Waldi szuka. Jesli to nie tajemnica - czyje one są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Też chciałbym wiedzieć zostały mi tylko te dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) To chyba te woblery. były w dwóch rozmiarach i bodajże w trzech kolorach.A tak dokładnie to kupowałem je w 95 roku Edytowane 17 Lutego 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 To woblery Złotoryja,miałem ich sporo.Pakowane były w takie pudełko jak sieki,Podany był adres producenta,sprzedałem ze 2-3 lata temu komuś a Oławy.Miałem pstrągi i uklejki.Nazwiska nie pamiętam ale na 100% była to kobitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam. Podłączę się, żeby nie zaśmiecać forum. Kupiłem bardzo dawno taki wobler. Wiem, że jest japoński. Bezsterowiec z wyprofilowaniem na grzbiecie. Długość 5 cm. Ktoś? coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 DUEL Aile Mode TC sa wersje ze sterem krotkim i dlugim ale najlepsze bez steru. na grzbiecie podluzny rowek ? szukaj na ebay filipiny lub malezjakiedys tam byly. Witam. Podłączę się, żeby nie zaśmiecać forum. 1.jpg Kupiłem bardzo dawno taki wobler. Wiem, że jest japoński. Bezsterowiec z wyprofilowaniem na grzbiecie. Długość 5 cm. Ktoś? coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Tak jest podłużny rowek. Wobler jest świetny, chociaż trochę lekki. Niestety poza jednym japońskim sklepem nigdzie ich nie ma... ;( Dziękuję bardzo. Edytowane 24 Marca 2013 przez B4rtolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 A może ktoś ma starsze modele Salmo minnow pstrążek 6cm. pływający???? Chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 WitamKoledzy dziś idąc brzegiem rzeki znalazłem taki oto wobek, 7cm długi chyba produkcja masowa bez oznaczeń, może ktoś kojarzy co to za wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Bonito albo kenart - taki kształt pod te firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Możliwe ze to coś z Gloog`ów tak mi się wydaje ale nie jestem pewien, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a może starsze salmo ale stawiam na coś z bonito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 przyłącze się do pytania o woblery , ktoś coś wie o tych ,kupiłem je ładnych pare lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Mi na Bonito czy Kenarta ten wobler nie pasi ze względu na ster, który w przypadku tych produkcji jest opisany albo ma inny kształt, może to jakiś Gloog albo.... sam nie mam pomysłu, powędrował do pudełka, zobaczymy co z niego będzie w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 To woblery Złotoryja,miałem ich sporo.Pakowane były w takie pudełko jak sieki,Podany był adres producenta,sprzedałem ze 2-3 lata temu komuś a Oławy.Miałem pstrągi i uklejki.Nazwiska nie pamiętam ale na 100% była to kobitka.Pewnie chodziło o tą kobitkę .Pewnie więcej na ten temat wie Maras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi