Skocz do zawartości

Spotkanie forumowiczów

rognis_oko

Rekomendowane odpowiedzi

Zainspirowany tekstem @Komancza ...Mam nadzieję, że niebawem spotkamy się nad wodą?... pomyślałem, że warto zacząć o tym rozmawiać.

Wstępnie rozmawialiśmy z @Remkiem na ten temat już dość dawno temu. Pierwszy nasz pomysł to spotkanie pod koniec października nad Jeziorem Wygonin. Obydwaj dobrze wspominamy nasz zlot nad tym akwenem. Idealne warunki mieszkaniowo, sanitarne i są też ryby.

Co wy na to?

Może jakieś inne propozycje terminów i miejsca.

Musimy coś ustalić bo w końcu trzeba się spotkać (minął już prawie rok od naszego ostatniego spotkania).

Darku! Niezależnie od pomysłu - Szwecja - optuje nad spotkaniem nad Wygoninem. Ceny można negocjować! Warunki socjalno bytowe wędkarskie są wspaniałe. Po za tym ogromną zaletą stanicy jest to, że jesteśmy zakwaterowani pod jednym dachem, do dyspozycji mamy salę kominkową, gdzie można utrwalać atmosfere integracyjną. Pływamy na wygodnych, bezpiecznych łodziach.

Jeżeli nie bedzie takiej woli aby się tam spotkać, to proszę o inne propozycje ........

@Adasio,

na poprzednim zlocie łączny koszt nie przekroczył 220 zł.

Były w to wliczone dwa prawie luksusowe noclegi, 3 dni łowienia (licencje), 3 dni łodzie z silnikami elektrycznymi.

Poprzednio sprawę załatwiał @Buri (wraz z Pepe) i myślę, że jeżeli z waszej strony będzie chęć spotkania nad tym jeziorem to poprosimy Bartka o wynegocjowanie kosztów.

Panie i panowie skoro temat wypłynął już na wierzch, mimo, że miało być inaczej (informacja po odpaleniu strony głównej) chciałbym Was poinformować, że rzeczywiście planuję w zorganizowanie zlotu (powiedzmy zjazdu integracyjnego jerkbait.pl) w październiku. Tym razem jednak będzie troszkę inaczej. Na stronie głównej znajdziecie wszelkie informacje o Zlocie (wszystko będzie już załatwione) - gdzie, za ile, kiedy, program i.in. Proszę więc uzbroić się w cierpliwość.

Jeśli chodzi natomiast o ceny, to proszę nie przejmujcie się tym za wczasu. Ceny są po to by je negocjować.

Pozdrawiam

Remek

według ich cennika to wychodzi coś ok. 290 zł przy dwóch dniach łowienia i 360 zł przy trzech. Powyższe przy założeniu grupy pow. 12 osób, noclegu w sześc osób i łodki na dwie osoby.

Chyba warto byłoby sprawdzić, czy i ile zejdą z cen i jak wygląda sytuacja z posiłkami.

Marek

również jestem za

z tego co pamietam z rozmow z sworkiem i on jest za

Jackowi - jak dob rze pamietam - nie pasowal za bardzo wrzesien. ale pazdzirnik powinien byc ok

z mojej strony moze bedzie swiezo zarazony :mellow:

moze dwoch

to zalezy od mozliwosci transportowych ora zmiejsca na miejscu

:mellow:

Witam,

jeśli cena będzie taka to ja niestaty musze odrzucić ta oferte, bardzo chciałbym, ale od października zaczynam studia i jestem biedny, kieszonkowe poszło na stancje (%) :unsure: :mellow: :wacko: .

Bardzo bym chaił się z Wami spotkać, zresztą może postanowimy jeszcze co innego, sie zobaczy.

No to POCHWA- lony