rognis_oko Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zainspirowany tekstem @Komancza ...Mam nadzieję, że niebawem spotkamy się nad wodą?... pomyślałem, że warto zacząć o tym rozmawiać. Wstępnie rozmawialiśmy z @Remkiem na ten temat już dość dawno temu. Pierwszy nasz pomysł to spotkanie pod koniec października nad Jeziorem Wygonin. Obydwaj dobrze wspominamy nasz zlot nad tym akwenem. Idealne warunki mieszkaniowo, sanitarne i są też ryby. Co wy na to?Może jakieś inne propozycje terminów i miejsca.Musimy coś ustalić bo w końcu trzeba się spotkać (minął już prawie rok od naszego ostatniego spotkania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jestem za! PozdrawiamPrzemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Proponuję najpierw spotkanie na otwarciu Pubu Jerk przy sklepie Jerk (u Akwarysty)w Warszawie. Z tego co ostatnio słyszałem będzie uroczyste otwarcie w pażdzierniku! Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Popieram spotkanie nad jeziorem Wygonin i proponuję 14-16 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mam pytanko apropo kosztów nad Wygoninem chodzi mi o-licencje-zakwaterowanie -łodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Niestety Wygonin jest drogi... 3 dni na Wygoninie = 40% kosztów tygodnia w Szwecji... Ja tam wolę Szwcję.Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Darku! Niezależnie od pomysłu - Szwecja - optuje nad spotkaniem nad Wygoninem. Ceny można negocjować! Warunki socjalno bytowe wędkarskie są wspaniałe. Po za tym ogromną zaletą stanicy jest to, że jesteśmy zakwaterowani pod jednym dachem, do dyspozycji mamy salę kominkową, gdzie można utrwalać atmosfere integracyjną. Pływamy na wygodnych, bezpiecznych łodziach.Jeżeli nie bedzie takiej woli aby się tam spotkać, to proszę o inne propozycje ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 @Adasio, na poprzednim zlocie łączny koszt nie przekroczył 220 zł.Były w to wliczone dwa prawie luksusowe noclegi, 3 dni łowienia (licencje), 3 dni łodzie z silnikami elektrycznymi. Poprzednio sprawę załatwiał @Buri (wraz z Pepe) i myślę, że jeżeli z waszej strony będzie chęć spotkania nad tym jeziorem to poprosimy Bartka o wynegocjowanie kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 w takim razie ja wstępne się też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Oczywiście jestem za. Jeśli trzeba będzie to pomogę w organizacji - kein problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Panie i panowie skoro temat wypłynął już na wierzch, mimo, że miało być inaczej (informacja po odpaleniu strony głównej) chciałbym Was poinformować, że rzeczywiście planuję w zorganizowanie zlotu (powiedzmy zjazdu integracyjnego jerkbait.pl) w październiku. Tym razem jednak będzie troszkę inaczej. Na stronie głównej znajdziecie wszelkie informacje o Zlocie (wszystko będzie już załatwione) - gdzie, za ile, kiedy, program i.in. Proszę więc uzbroić się w cierpliwość. Jeśli chodzi natomiast o ceny, to proszę nie przejmujcie się tym za wczasu. Ceny są po to by je negocjować. Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 według ich cennika to wychodzi coś ok. 290 zł przy dwóch dniach łowienia i 360 zł przy trzech. Powyższe przy założeniu grupy pow. 12 osób, noclegu w sześc osób i łodki na dwie osoby. Chyba warto byłoby sprawdzić, czy i ile zejdą z cen i jak wygląda sytuacja z posiłkami. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Sounds nice Remku, powołaj się na cenę zlotu Salmo, może to coś da.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Bartku, liczę na Twoją pomoc. Ale porozmawiamy na priv. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jeżeli tylko będę mógł to bardzo chętnie sie z wami spotkam na rybach. Czekam z niecierpliwościa na szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Świetny pomysł!!! Jak będziemy dobierać się do łodzi, chciałbym wiedzieć, w której będzie buri B) B) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A co? Chcesz pływać ze mną czy ją omijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 To zależy, czy będzie to dzień pierwszy czy następne, po nocnych Polaków rozmowach - i wbrew pozorom chodzi mi tu również o moją zmniejszoną czujność w takie dni .Oczywiście żartuję - nie róbmy z tego zagadnienia - wezmę z sobą po prostu gogle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Brawo jestem ZA.W tym roku praktycznie nie miałem wędki w ręku i już nie mogę się doczekać na spotkanie.Popieram oczywiście Darka i spotkanie w Pubie Jerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 również jestem zaz tego co pamietam z rozmow z sworkiem i on jest zaJackowi - jak dob rze pamietam - nie pasowal za bardzo wrzesien. ale pazdzirnik powinien byc okz mojej strony moze bedzie swiezo zarazony moze dwoch to zalezy od mozliwosci transportowych ora zmiejsca na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wstępnie jestem za Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irland Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Oczywiście jestem za!! Od ostatniego zlotu rzeczywiście mineło sporo czasu, a przecież trzeba się spotkać! Wygonin jest naprawde fajny, bo nawet jak ryby nie biorą to i tak jest miło i przyjemnie. Czekam na kolejne informacje, październik mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam, jeśli cena będzie taka to ja niestaty musze odrzucić ta oferte, bardzo chciałbym, ale od października zaczynam studia i jestem biedny, kieszonkowe poszło na stancje (%) .Bardzo bym chaił się z Wami spotkać, zresztą może postanowimy jeszcze co innego, sie zobaczy. No to POCHWA- lony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jeśłi faktyczni em ato być spotkanie integracyjne to z tego co rozmawialem i slychalem WYGONIN wydaje sie być najbardziej sprzyjającym miejscem. lokum, zaplecze, okolice. Troche ceny straszą ale od czego mamy buri'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No chyba że Bartek zadziała Miło bardzo by było się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi