admin Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Panowie, negocjacje cenowe na pewno się odbędą o to się nie martwcie. Tak więc spodziewajcie sie, że cena będzie do przyjęcia, a jeśli nie to zorganizujemy w innym miejscu. Proszę o cierpliwość. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 w razie co mamy eldorado a jak nie to ja mam miejscówkę 50 km koło Warszawy za rewelacyjną cenę,tylko warunki spartańskie,powiem tylko że domek za łebka kosztuje 10zł i łódka jakieś 7zł,a ja jako członek koła płacę 10,50 za domek+łódka za dobę,stanica znajduje się kilometr powyżej mostu drogowego w Wierzbicy,w razie co Akwarysta też zna łowisko i coś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Mam takie pytanie do organizatorów zlotu i nie tylko. Czy planowany jest jakiś dzienny program artystyczno-sportowy w czasie pobytu? O zajęcia wieczorno-nocne to się nie pytam..... .Chodzi o jakieś konkursy n.p. rzut z castingu Sliderem 7 na odległość. Albo ostatnio szeroko dyskutowany na forum temat doboru lekkiego zestawu castingowego. W ramach takiej dyskusji możnaby zorganizować rzut na odległość i rzut do celu Hornetem 5. To jest woblerek-nowość. Oczywiście wszystkie konkursy jednym zestawem (każdy swoim). Wówczas te nasze teorie można przerobić w czyn. To może być przednia zabawa połączona z górą śmiechu i nagrodami w rodzaju wielopak...... na zajęcia wieczorno-nocne. Trzeba ten casting jakoś rozruszać wśród koleżeństwa. Do tego serwis foto do zamieszczania na forum w krótkie jesienne dzionki.Chętnie bym przeczytał o Waszych pomysłach.Może n.p. zabieramy na łódkę tylko jeden kij i jeden kołowrotek. Lub inne.Czekam na Wasze posty. Sama wiedza nie wystarczy, trzeba jeszcze umieć ją stosowaćJohann Wolfgang von Goethe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Andrzej to jest MYŚL!!!!!W sumie jeśli tylko atmosfera będzie dopisywala, a innej możliwości nei widzę to można by wyczarować jakieś dodatkowe rodzynki integracyjne. Wszak trzeba się rozwijać i nic tak nie rozwija jak konkurecja z lepszymi. Jeśli jeszcze wziąc pod uwagę przyjzną atmosfere to HOHOHHOHO... A tak swoją drogą ciekawe co by zaczał pisać kolega M.SZ. Gdyby zobaczył bande manioli rzucajacych lekkimi przynętami... bo przeciez casting to tylko przynety powyżej 35 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 do Rafała I o to właśnie chodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Andrzejku wyjdzie na to ze zanim wyjade do Ciebie na fishe to prędzej si e spotkamy na integracji :D:D:D może się troche pointegrujemy razem A jak zakupy. masz już co testować????może się pochwalisz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Tutaj nie ma rzadnych tajemnic. Na dziś do lekkiego castingu użwam lekkiego kija castingowego o mocy 17 lbs i szweckiego multiplikatora z lat 50 ubiegłego stulecia. Jednak w tym moim pomyśle sportowo-rekreacyjnym na zlocie przeciesz nie chodzi o rewię sprzętu tylko o wspólną zabawę. Wiesz miłośnicy gołębi mają jakieś tam przeloty, miłośnicy koni zawody hipiczne, a miłośnicy strzelb śrutowych zawody skit i trap. My możemy porzucać popularnymi przynętami na odległość lub celność.Po takim konkursie może razwinąć się ciekawa dyskusja. A wspomniany wielopak może pomóc rozwinąć taką dyskusję. Jednak na razie zbierajmy pomysły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Andrzeju chodzilo mi o to czy doczekales sie juz realizacji zakupuw transoceanicznych A jeśli chodzi o młynek z lat 50-tych to jestem pod coraz większym urokiem 4601 jeszcze kilka tygodni3-4 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Tak dokładnie to nie wiem. Z ostatnich skompych informacji to jest gdzieś pomiędzy półwyspem Kamczastka, a jeziorem Bajkał. Jednak sądzą, że bliżej rzeki Ussuri. Dziś jest niedziela, ale jutro należy wierzyć, że karawana podąży dalej na zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 @Thymallus, strzał w dziesiątkę. Oczywiście Twój pomysł trafił w moje potrzeby. I tak jak napisałeś głównie dla poprawy humoru i wywołania śmiechu. Czekamy na propozycje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Z zabaw może coś takiego: Rzut Do Celu - ale nie byle jakiego. Rzut w kółka i inne takie tam są już dość znane, wjazd na strzelnice 1 piwo - uprawnia do trzech strzałów. Co trafisz to Twoje . Strzelasz do puszek Tylko chyba najlepiej olowiem co by sie wobki nie pokiereszowały <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Panowie czy coś nowego w tym temacie? Wolałbym wiedzieć jeszcze we wrześniu coby grafik dyżurów dopasować.Jakby nie dało rady inaczej to chętnie dojechałbym nawet jeden dzionek bez noclegu żeby się spotkać.W końcu do wygonina mam rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Na razie w trakcie negocjacji cenowej. Jak można było się spodziewać koszt jest niemały ale jeszcze negocjujemy. Myślę jednak, że w tym tygodniu podam niezbędne informacje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinerK Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Bardzo chętnie bym pojechał Ze zlotu PW na zlot jerkabait Tylko ile to będzie kosztowało? Łódź z silnikiem elektrycznym mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 @SpinerK, zobacz wątek I Ogólnopolski Zlot Miłośników Jerkingu. Myślę, że jeśli wszystko masz .... to można by coś dla Ciebie załatwić ekstra. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi