Baloo Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 I o to mi chodziło. Też oglądając te kabłąki wydały mi siędość delikatne i łączenie jakieś takie liche. @Gumo, rzuć na priv cenę za tego TP 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Kolega kupił Twin Powera w stanach zaraz jak wyszly, do tej pory tylko raz wymienial smar ktory był praktycznie biały, nie scieraja sie zebatki, działa bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Bardzo możliwe Michum, tylko TP to inna półka nieco..... Ja potrzebuję czegoś w okolicach 3 stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 aha, weź jakiegos michella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi