Daniel Wirek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam Czy mógł by mi ktoś udzielić kilka informacji na temat tego akwenu? Może ktoś posiada barymetrię Sulejowa? (Ukształtowanie dna)Gdzie szukać okoni we wrześniu? Na co je łapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Też bym się przyłączył do pytania Albo raczej zadam nowe do osób które z tym zalewem mają trochę doświadczenia: Co sądzicie o tym zbiorniku, na jakie drapieżne ryby warto się tam nastawić, jakieś ciekawe miejscówki i polecane przynęty ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 czyżby koledzy wybierali się na Spinningowe Mistrzostwa Polski?? no więc i ja bym się przyłączył do powyższych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 czyżby koledzy wybierali się na Spinningowe Mistrzostwa Polski?? no więc i ja bym się przyłączył do powyższych pytań Nie, nie - staram się raczej unikać tego typu zawodów.Jadę ze swoją małżonką na mocno spóźniony urlop, a wędka oczywiście jedzie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ale Daniel chyba sie wybiera na te zawody a Ty kiedy tam się wybierasz?? bo może udziliłbyś nam paru wskazówek po powrocie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No ja się wybieram na te zawody I nic nie wiem Raz w życiu łapałem z łódki na spinning . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 hehe no to za dużo doświadczeń nie masz ...na takich zawodach można się bardzo dużo nauczyć więc do zobaczenia na Sulejowie 8)może wylosujemy się na łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ale Daniel chyba sie wybiera na te zawody a Ty kiedy tam się wybierasz?? bo może udziliłbyś nam paru wskazówek po powrocie pozdrawiamJeśli nic się niespodziewanego nie wydarzy to od 15-IX na tydzieńNa rybkach z założenie mam być co drugi dzień, więc całego zbiornika i tak nie zdołam przebadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Od 14 IX do 16 są MP Więc jak przyjedziesz na tydzień to gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja również chętnie dowiedziałbym się czegokolwiek na temat tego jeziora, przedewszystkim interesowało by mnie w jakich miejscach szukać okonia i szczupaka.Tak się składa,że udało mi się wywalczyć możliwość srartu w tych MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja oczywiście też nie pogardze dobrymi sprawdzonymi wiadomościami chociaż na trenning tez trzeba bedzie jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jak chce sie obronić tytuł MP to pasuje jechać na trening a kiedy jedziesz Michał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Niestety ubiegłorocznemu Mistrzowi Polski nie będzie dane bronić tytułu, ale napewno będzie je oglądał z góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Niestety ubiegłorocznemu Mistrzowi Polski nie będzie dane bronić tytułu, ale napewno będzie je oglądał z góry!! O co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Niestety ubiegłorocznemu Mistrzowi Polski nie będzie dane bronić tytułu, ale napewno będzie je oglądał z góry!! Przepraszam chodziło o Śp.Wiesława Dubija[*] Cola niewiem kiedy chyba na początku września chyba pojade no bo trening musi być obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 faktycznie źle napisałem chodziło mi oczywiście o MP juniorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ok Ide spać bo o 3 rano jade Trzymajcie kciuki ! Pozdrawiam @All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Niestety ubiegłorocznemu Mistrzowi Polski nie będzie dane bronić tytułu, ale napewno będzie je oglądał z góry!! przykra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Rajmund Litwiński MISTRZEM POLSKI-WARSZAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Rajmund Litwiński MISTRZEM POLSKI-WARSZAWAA z jakim wynikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 8pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 1-2-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 A ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 łowione były: okonie szczupaki bolenie!!(największy chyba 77 cm) i na pewno 1 sum 81 własnie wróciłem...jutro może napisze cos więcej jeśli mnie nikt nie uprzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi