Skocz do zawartości

Czarna Mamba

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Obiecalem, że wstawie fotki wiec... korzysajac ze mi internet przywialo... slowa danego doytrzymuje... kijek z zalozenia mial byc tani wiec i komponenty sa estetyczne ale bez fajerwerkow... :mellow: przynajmniej mi sie tak wydaje... a tak w ogole to ... czarne jest piekne :mellow:

patyk z zalozenia mial i ma :mellow: sluzyc glwonie do trolla gumami co to bez uzbrojenia waza 100-120 gr. ale ostatnio podkusilo mnie i .. podczepilem do niego 201DC (jeszcze moje ) i... rzucalem - niemal komfortowo... SLAMO FRISKY :mellow: <_<

<_< <_<

post-7-1348913550,9969_thumb.jpg

post-7-1348913551,0316_thumb.jpg

post-7-1348913551,0724_thumb.jpg

post-7-1348913551,1482_thumb.jpg

post-7-1348913551,232_thumb.jpg

post-7-1348913551,293_thumb.jpg

post-7-1348913551,361_thumb.jpg

post-7-1348913551,4154_thumb.jpg

post-7-1348913551,4863_thumb.jpg

post-7-1348913554,3333_thumb.jpg

post-7-1348913554,4074_thumb.jpg

post-7-1348913554,472_thumb.jpg

post-7-1348913554,5388_thumb.jpg

Mifku ja się nie znam ale dlaczego przelotka na czupku wędki (to się chyba mówi szczytówka) jest taka malutka ??? Jaki to rozmiar?

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy na tak mocny kijek nie potrzeba u was na kanałach specjalnego zezwolenia?. Bo to może być niebezpieczne dla dużych rybek jak n.p. wąchale.

pozdrawiam

Wygląda nieźle. Lubię rzeczy, które bez bajerów mają styl, tak jak ten kijaszek. :D

MifkuGdzie go zbroiłeś?

kijek co widac na jednym ze zdjec zbrojony w Xrods. wlasciciel i wykonawca to nasz forumowy danielXR :mellow:

polecam serdecznie :mellow:

Mifku,

Piękny kij. Czy możesz napisać troszkę więcej o blanku? Interesuje mnie wszystko o nim :D Proszę wiecej!

pozdrawiam

Remek

Jesli chodzi o blank to jego symbol widnieje w opisie.

tak czy siak jest to WILD RIVER. 8' dlugosci. ciezar rzutowy 3/4-3oz. moc 15-40lb. Symbol blanku: 2C80HF2.

blank ni cięty i przerabiany. Rapala DT16 leci z niego jak... popierdolka :mellow: a i frisky (tylko z ciekawosci) jako tako tez leci :mellow: W chwili obecnej kijek byl na razie tylko na rzece trociowej (przynajmniej za taka tez uchodzi owa rzeka), ale juz rozpracowuje miejscowki pod suma w okolicy mojej wioski.

kij za zalozenia mial byc glowni do trolla ale juz wiem ze i rzuca sie z nigo fantastycznie. w zalozeniach mial wspolpracowac TYLKO z CAIMANEM, ale... jak to w zyciu bywa... juz mni kusi by dokupic mu jeszcze CURADO 301DSV :mellow: mam nadzieje ze się uda :mellow:

Mifku ja się nie znam ale dlaczego przelotka na czupku wędki (to się chyba mówi szczytówka) jest taka malutka ??? Jaki to rozmiar?

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy na tak mocny kijek nie potrzeba u was na kanałach specjalnego zezwolenia?. Bo to może być niebezpieczne dla dużych rybek jak n.p. wąchale.

pozdrawiam

na czubeczku znajduje sie wygrzebana z podziemi - mocno trudno teraz juz dostac - wywijany SIC rozmiar??? daniel wie najlepiej...

jesli chodzi o przelotki dochodzące do szczytu to są to 7mki :mellow:

z tym zezwoleniem to ni ejest glupi pomysl... bo z ta moca kija to barki mozna cumować :mellow:

Niedobry Mifek ..niedobry :angry: :mellow:

Jureczku Ty masz Swojego WRa do - jesli dobrze pamitam 8 oz. ja mam swojego o wyrzucie co prawda mocno mniejszym, ale... mocy takiej samej :mellow: Uwielbiamblanki WR z racji czulosci szczytowki i zarazem milej akcji oraz duuuuzej mocy... <_< <_< <_<

Super kijek na szczupłe. Chętnie takiego bym przyjął takiego z zastosowaniem - szkiery.

pozdrawiam

Remek

Przyjął???? heheh no nie wiem nie wiem... moj na pewno na razie wlasciciela nie zmieni... co najwyzej moge uzyczyc ale to jak bedziesz grzeczny

wczoraj mialem okazje pomeczyc w/w. wedke nieco bardziej. kilka godzin trolla oraz rzucania. powiem szczerze ze jestem nadal pod wielkim wrazeniem... kijek spelnia wszystkie zalozenia projketowe. pieknie chodzi pod najwiekszymi gumami. da sie nim nawet owe gumy rzucic (mowa o bullfrogach (sama guma wazy ok 100-120 g oraz najwiekszych relaxach 23 cm, ktore bez uzbrojenia też waza nieco ponad 100g). kijek zostal wykonany (spacing) glownie pod multika: TICA CAIMAN i chodzi z nim fantastycznie - choc jak juz wspomnialem pod 201DC (tylko tak z ciekawosci) tez pieknie smiga. docelowo planuje dokupic jeszcze CURADO 301DSV gdzie nawine PP 20lb. na caimanie mam PP 30lb i.... gites. nic mi wiecej nie trzeba...

ahaa. dla zainteresowanych - miedzy innymi PITT. czarna mamba mozna rzucac przynetami ponad 100g i wiecej ale z racji konstrukcji blanku oraz modulu ni ejest to strzal z katapulty jak np z pete maina 4 oz czy cos w tym stylu. to piekna wedka o raczej spokojnej akcji z poteznym zapasem mocy na hol smoka. a tych jeszcze troche u mnie zostalo... :mellow: mam nadzieje ze jak sie rusza szczuple to bede mial czyms sie pochwalic i dane mi bedzie wstawic kilka fotek ryb z ową wedeczka...