PILOT Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 U Japońca dopiero będą pod koniec czerwca po aktualnej produkcji i wtedy kupuje nową bo wątpię, że coś dobrego i w dobrej cenie się trafi u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 trzeba było pytać właściwej osoby Rafał - nie komentuje tej przeróbki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 trzeba było pytać właściwej osoby Rafał - nie komentuje tej przeróbki :) Wygląda tragicznie ale jak wygodnie xD hehe mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jedyna rzecz której nie rozumiem to moc hamulca - w 1016HL przy tak ogromnej mocy konstrukcj 5kg a w kolowrotkach SHIMANO rozmiaru 2500 9kg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Na tackaltour czytając jak pamiętam robili test i ta moc jest większa a te 5kg to taki opis tylko chyba... Jak Ci nie odpowiada ta moc hamulca ryogi to możesz m i ją dać - mi w zupełności wystarczy;p Edytowane 1 Czerwca 2013 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dam sobie rade nie oddam jej za nic z reszta jak juz pisali tutaj moja jest brzydka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 brzydka - sprawa gustu pokraczna - na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ona jest wyjątkowa a nie pokraczna hehe raczej nikt takiej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 nie ciągnijmy tego tematu, bo to się źle skończy ważne, że właściciel zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ona jest wyjątkowa a nie pokraczna hehe raczej nikt takiej nie ma ona jest jak jak humer 1 tak brzydka ze az ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ona jest jak jak humer 1 tak brzydka ze az ladna Jak chcecie to wrzuce kilka fotek jak ona wygląda z tymi T-Knobami to sami się zakochacie w takiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dawaj:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 W piątek mam wolne jak na rybach bede to zrobie kilka fotek - mi tam sie podoba taka Ale jaki juz tu kolega pisał o gustach sie nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Prosimy o ładne fotki w scenerii wędkarskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 a będzie ktoś tak miły i poda mi wagę gołej korby od 1016 ?chciałem wiedzieć ile można odchudzić stosując RCS carbon 80mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) dziwne, tyle samo co carbonowa .... ? Edytowane 7 Czerwca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 waga pokazuje 10g ta moja 90mm tez wcale lekka nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 carbon 90mm to 11g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 carbon 90mm to 11gdokładnie tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak ktos ma ochote na lzejsza ryoga to proponuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja odkładam na Zironie - chcę wyższe przełożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak ktos ma ochote na lzejsza ryoga to proponuje ... 2000 zł wiecej za 15g mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 2000 zł wiecej za 15g mniej 2000 zl wiecej?... Nie wiem gdzie kupujesz kolowrotki ....ale jak dla mnie powinienes zmienic sklep... Pozatym nie jest to tylko waga..kupujac dodatkowa korbke z carbonu do zwyklej ryoga, wymieniajac lozyska I inne komponenty wydasz wiecej niz kosztuje Megabass Lin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 na Megabassa japońce nie bardzo dają rabaty, czasem max 5%, więc wychodzi około 70-75% drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi