Gregmegabass Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 na Megabassa japońce nie bardzo dają rabaty, czasem max 5%, więc wychodzi około 70-75% drożejWszystko zalezy od kogo sie kupuje... Pare tygodni temu yen byl dosyc nisko w stosunku do dolara wiec ta roznica byla zdecydowanie mniejsza... Najtanszy ryoga jaka widzialem to 450$ a MB Lin 700$... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 80000jpy przy kursie PayPal 3,35 to 2680zł czyli "prawie" to samo - skala podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Rafał ja tam nie chcę nic mówić ale do tej wędki białej co masz przy Ryodze to by Ci pasiły te knoby które mi sprzedałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 2000 zl wiecej?... Nie wiem gdzie kupujesz kolowrotki ....ale jak dla mnie powinienes zmienic sklep... Pozatym nie jest to tylko waga..kupujac dodatkowa korbke z carbonu do zwyklej ryoga, wymieniajac lozyska I inne komponenty wydasz wiecej niz kosztuje Megabass Lin ...widziałem go gdzieś na stronie za 1500 dolarów ... nie wiem jaka jest srednia cena bo po tym dalej nie szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 średnia cena to 80-83tyś jenów + przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Rafał ja tam nie chcę nic mówić ale do tej wędki białej co masz przy Ryodze to by Ci pasiły te knoby które mi sprzedałeś Wole te "brzydkie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 myślę, że jak juz dozbieram, to i tak Zirconia nie będzie już dostępna na rynku pierwotnym i będzie po rozterkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 myślę, że jak juz dozbieram, to i tak Zirconia nie będzie już dostępna na rynku pierwotnym i będzie po rozterkach Sprzedaj stezzy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 jedno drugiego nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 jedno drugiego nie zastąpi Ale stezza zawsze sie kupi a tu jak przegapisz to bedzie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) też prawda, ale na razie leci Zillion PE Special 100HL i jak doleci, to się zastanowię co sprzedać Edytowane 8 Czerwca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 też prawda, ale na razie leci Zillion PE Special 100HL i jak doleci, to się zastanowię co sprzedać Tyle tego jest ze cieżko sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) A wracając do tematu. - CC101DC: Już niedługo będzie mała Ryoga do porównania:) Edytowane 9 Czerwca 2013 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Mam pytanko czy jest wyczuwalny mechanizm w daiwa ryoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Mam pytanko czy jest wyczuwalny mechanizm w daiwa ryoga? W mojej nic nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dzięki Rafałjest ona warta tej kasy czy raczej szału nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dzięki Rafałjest ona warta tej kasy czy raczej szału nie ma? Nie załuje zadnej złotówki i zostaje ze mna do końca życia ... zamówiłem sobie jeszcze czerwona i pomaranczowa spulke RCS łożyska ZPI SIC i mam młynek do wszystkiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Najniżej jak chcesz zejść i z którą szpulką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Najniżej jak chcesz zejść i z którą szpulką? 3-4 gramy na pomarańczowej , czerwona od 8-30 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie załuje zadnej złotówki i zostaje ze mna do końca życia ... zamówiłem sobie jeszcze czerwona i pomaranczowa spulke RCS łożyska ZPI SIC i mam młynek do wszystkiego ... Jak dojdą do Ciebie te skarbeczki to wklej parę fotek w ten wątek ok To i my nacieszymy oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Odświeżam Dzisiaj odebrałem moje pierwsze DC czyli CC 101 DC pierwszej generacji ( swoją drogą w idealnym pudełkowym stanie i skurkowany jest naprawdę ładny ) i powiem szczerze jestem pod wrażeniem .Miałem dużo sygnałów że to będzie dubel z tym co mam czyli Daiwa Ringa SSS AIR czy też Daiwa Ryoga ze szpulą RCS 1012 .Jako że jestem fanatykiem Daiwy w najbliższym czasie postaram się porównać te multiplikatory pod względem sandacza . Multiplikator będzie tylko pod gumy sparowany z St.Croix Extreme 5S70MF .Swoją drogą po dzisiejszym dniu na szybko mogę stwierdzić że Ryoga i CC 101 DC to dwie różne bajki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz nie tylko pod względem estetyki. Jak wiesz, Ryoga bardzo mi się podoba jako forma ale absolutnie nie leży mi jej ergonomika w odróżnieniu od CC.(pamiętasz, że obiecałeś mi fotkę panelu ustawień DC po odsłonięciu polika w Twoim CC?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Pamiętam tylko nie ma tego światła do zdjęcia W tym modelu nie ma ustawień DC .Tylko dociski i standardowe 8 ustawień.Jeżeli chodzi o ergonomię to niestety CC bije na łeb Ryogę :( Edytowane 17 Października 2017 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Okrąglak z niskim przełożeniem do jigowania za sandaczem, cieżko to widzę. Chyba ze to jakaś szybsza wersja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) .. Edytowane 17 Października 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi