admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Niniejszym chciałbym ogłosić, że zwyciężyła fotografia nr 7 (18 głosów o godz. 22:00). Co oznacza, że szczęśliwym posiadaczem multiplikatora zostaje Robert Gratuluję! Drugie miejsce dla TERMOS'a! Również gratulacje!!! Przypominam, że sponsorem konkursu jest: A oto już zdjęcia. 1 miejsce 2 miejsce PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dziękuję za uznanie jury. Dziękuje Remkowi, że pozwolił mi zrobić to zdjęcie sowim wypasionym Nikonem (D200) oraz boleniowi, że wziął przez wchodem słońca. Jednocześnie pragnę uspokoić zwolenników „czystej” fotografii. Plastyka zdjęcia jest zasługą naturalnego oświetlenia a nie manipulacji w PS-sie. Mam trochę wyrzuty sumienia ponieważ z powodu małej ilości głosujących i dużemu rozrzutowi gustów zdjęcie nr 15 i nr 20 nie zajęły wysokich pozycji na co jak najbardziej zasługiwały. Gratuluje autorom dobrej roboty.Pozdrawiam RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Robert czyzbys chcial zaczac lowic bolki na multik ;>Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Robert czyzbys chcial zaczac lowic bolki na multik ;>Gratuluje - będzie musiał weźmie kilka lekcji u mnie za dychę i będzie dobrze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a mi kto podziękuje za dobrego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Plastyka zdjęcia jest zasługą naturalnego oświetlenia a nie manipulacji w PS-sie. Do dzisiaj muszę to odsypiać PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a mi kto podziękuje za dobrego wobka No tak - bolek został złowiony na Twojego - dużego PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja też gratuluję zwycięzcy i pozostałym uczestnikom konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Remku, nie zobaczysz mnie w garniturze, z multikiem i wędką uzbrojoną do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Remku, nie zobaczysz mnie w garniturze, z multikiem i wędką uzbrojoną do góry nogami Wtopiłeś kolego. Jesienne bolki biorą w tym roku tylko na casting pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jako uczestnik (oponent ) gratuluję Ci @Robercie zwycięstwa , a pozostałym Kolegom udziału! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Głosowałem 2 x na zdjecie nr 15, według mnie wspaniałe. Wymagało potrójnego wsparcia, wszystkich zainteresowanych. Szkoda że tak mało ludzi przykuło i tak mało ludzi zastanowiło. Nr 15 było najleprze, nimniejmiej gratuluje zwycięzcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Gratulacje dla zwycięzcy Sam głosowałem na to zdjęcie Innym także gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Robercie - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 gratulacje dla zwyciezcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Robert gratuluje zwycięstwa.Fajnie że komuś się podobaly :)moje prace.Dzięki za pozytywną ocenę moich prac 15 i 20.Robert & Marcelinho to że Wam się podobaly jest dla mnie największa nagrodą i impulsem do dalszego dzialania i powiększania wiedzy w tej materi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Robert gratuluje zwycięstwa.Fajnie że komuś się podobaly :)moje prace.Dzięki za pozytywną ocenę moich prac 15 i 20.Robert & Marcelinho to że Wam się podobaly jest dla mnie największa nagrodą i impulsem do dalszego dzialania i powiększania wiedzy w tej materi. Trout,Mnie też się podobały. Zwłaszcza 15! Zdaję sobie sprawę ile wymagało ono zachodu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Gratulacje dla zwycięzców i uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Gratulacje dla Ciebie Robercie .Dziekuje rowniez za oddanie glosow na Mnie .Zdjecie nieprzeszlo zadnych przerobek technicznych ani retuszu .Zadne ze zdjec ktore zrobilem niepoddane zostalo jakiejkolwiek korekcie.Ciesze sie rowniez ze moglem wziasc udzial w konkorsie, zwarzywszy na fakt ze towarzystwo bylo wytrawne.Raz jeszcze dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Gratulacje dla zwycięzców .Także dla autora zdjęcia nr 15.Super fotka .Wspaniale że coraz więcej osób potrafi w piękny sposób uwiecznić ulotne chwile naszego hobby.Czuję,że z każdym kolejnym konkursem będzie coraz ciekawiej... Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Graty Robert oblukamy ten nowy kołowrot nad wodą w końcu nie będzie że masz 3 wędki i 2 koło tylko będzie 3 po 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Gratulacje dla zwycięscy. Wygrał mój faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Gratulacje dla zwycięscy. Wygrał mój faworyt. Robert, jest Twoim faworytem? Czego ja się dowiaduję Na tym forum to można się więcej dowiedzieć niż u taksówkarza i fryzjerki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tak to już bywa w życiu Remku nic nie jest pewnikiem Tak na serio to oczywieście chodziło o zdjęcie przez niego zrobione to, które wygrało sam na nie głosowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi