admin Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tak to już bywa w życiu Remku nic nie jest pewniliem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Może spóźnione, ale szczere gratulacje dla zwycięzców!Wśród tych dwóch zdjęć był mój faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ozdobiłem zwycięską fotką jeden z moich artykułów. Ukazał się ostatnio w czeskim Rybolovie. Może to zdjęcie pokaże, że nie wszyscy zjadamy wszystko co złowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ozdobiłem zwycięską fotką jeden z moich artykułów. Ukazał się ostatnio w czeskim Rybolovie. Może to zdjęcie pokaże, że nie wszyscy zjadamy wszystko co złowimy. Super, jest na co popatrzeć! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Przepraszam, gdzie można obejrzeć konkursowe zdjęcia? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ozdobiłem zwycięską fotką jeden z moich artykułów. Ukazał się ostatnio w czeskim Rybolovie. Może to zdjęcie pokaże, że nie wszyscy zjadamy wszystko co złowimy. Super, jest na co popatrzeć! PozdrawiamRemekPewnie, że jest. Szczególnie- Nadilka od sv. Petra Gratuluje RHplus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Przepraszam, gdzie można obejrzeć konkursowe zdjęcia? Dziękuję http://jerkbait.pl/photos/C_R/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi