piwoluka Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam, od jakiegos czasu na ipadzie i na iphonie nie wyświetla mi filmów w wiadomościach. Zarówno w wersji pełnej jak i mobilnej. Sprawdziłem w Safari i w Chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suli102 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 U mnie już lata!Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mam to samo, i na ipadzie i na iphonie, problem polega na instalacji lub konfiguracji wtyczki do wyświetlania yt na jerkbait. Zobacz tutaj http://community.invisionpower.com/topic/351215-youtube-media-tag/?p=2218445 Wyświetla poprawnie. PozdrSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Podajcie proszę link do tematu, w ktrórym nieprawidłowo się wyświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shorty Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja ròwnież tak miałem ale po zainstalowaniu najnowszej wersji Adobe flash playera problem ustąpił. Sprawdz może u Ciebie też pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Remek, problem występuje w każdym poście w ktorym umieszczono film youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Problem polega na tym, że w żadnym takim wątku nie mam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Chodzi o to że filmy w treści postu np. tego: http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-smieje/?p=1217857 powinny wyglądać tak: Screen z PC. Na iphonie wygląda to tak: Na ipadzie również pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suli102 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Na mobilnej windzie 7.5 Phone to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja ròwnież tak miałem ale po zainstalowaniu najnowszej wersji Adobe flash playera problem ustąpił. Sprawdz może u Ciebie też pomoże.mi to także pomogło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 w produktach apple nie ma możliwości instalowania flash player'a bez jailbreak'a systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 W tapatalk na androidzie tez mam problem. Na innych forach wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Możecie teraz sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Niestety bez zmian, nadal nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suli102 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 I u mnie nadal bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Filmy na IOs'ach ipadach, iphonach itd już widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Cieszę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piwoluka
Witam,
od jakiegos czasu na ipadzie i na iphonie nie wyświetla mi filmów w wiadomościach. Zarówno w wersji pełnej jak i mobilnej. Sprawdziłem w Safari i w Chromie.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi