Skocz do zawartości
  • 0

Konkurs - "Boleń - moje techniki połowu"

admin

Pytanie

Witam,

Dzisiaj chciałbym Wam zaproponować zabawę, konkurs w którym do wygrania są dwie książki Jacka Stępnia - Boleń - Moje techniki połowu. Książka omawia wiele istotnych tematów związanych z metodami połowu boleni. Znajdziecie tam również mnóstwo ciekawych ilustracji, schematów i jak można było się spodziewać interesujących zdjęć. Poza tym Jacek na kilkunastu stronach opisuje swoje najskuteczniejsze przynęty wraz z instrukcją krok po kroku jak takie przynęty wykonać. Pozwolę sobie zacytować jedno zdanie z tej ksiązki:

Po bolesnych porażkach będziecie cieszyć się z każdego brania jak dzieci. Radość w mgnieniu oka przeistoczy się w dumę, nigdy w pychę, bowiem rapy z pewnością do tego nie dopuszczą.

Konkursowe książki otrzymaliśmy z dedykacją Jacka. Korzystając z okazji bardzo dziękuję!!!

Pytanie konkursowe:

- Na stronach jerkbait.pl zaprezentowany został wywiad z Jackiem Stępniem - Mistrz Polski w Wędkarstwie Spinningowym Jacek Stępień dla jerkbait.pl jak myślicie - ile razy został on w sumie przeczytany od czasu publikacji (technicznie: liczba kliknięć w link)?

Zasady konkursu:

- Na odpowiedzi czekamy do 22.08.2007 godz. 20.00

- Ogłoszenie zwycięzcy 22.08.2007 godz. 23:59

- Dwie najbliższe liczby wygrywają

- W razie remisu decyduje kolejność zgłoszeń

Zapraszam!

http://www.olesiejuk.pl/okladki/big/978-83-7073-489-3.jpg

Pozdrawiam

Remek

ksiazka.jpg

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ułatwię zadanie. Możecie zadawać pytania :D na które chętnie odpowiem. Pytanie może być ułożone tak bym odpowiedział na nie TAK lub NIE. Każdy forumowicz może zadać 2 maksymalnie pytania. :D Myślę, że w taki sposób jesteście w stanie szybko dojść do tej liczby.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Ułatwię zadanie. Możecie zadawać pytania :D na które chętnie odpowiem. Pytanie może być ułożone tak bym odpowiedział na nie TAK lub NIE. Każdy forumowicz może zadać 2 maksymalnie pytania. :D Myślę, że w taki sposób jesteście w stanie szybko dojść do tej liczby.

Pozdrawiam

Remek

Moja propozycja jest blisko tej magicznej liczby ? :mellow:

• 0

Pozdrawiam

Remek

Moja propozycja jest blisko tej magicznej liczby ? :mellow:

Nieprecyzyjne pytanie. Co to znaczy blisko?

Pozdrawiam

Remek

• 0

No czy zakręciłem się koło tej liczby :unsure:

Mniej więcej 70 000 :mellow:

Danielu. To zależy. Jeśli przyjmiemy przedział od 0 do jednego tryliona to jesteś bardzo blisko. Jeśli tym przedziałem będzie d 0 do 70000 to jesteś bardzo daleko :D

pozdrawiam

Remek

• 0

A książka? Jestem na półmetku. Na prawdę świetnie napisana :lol: Wiele w niej osobistych przemyśleń. Pokazana droga, jaką Jacek przebył by poznać zwyczaje tych ryb. Czyta się jak dobrą książkę sensacyjną - Jacek pewnie powie, że nie ... ale nie słuchajcie go :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Stawiam na 2383 bo 4 to był mój ;) . pozdrawiam.

Widziałem, Twoje posunięcie w iście mistrzowskim stylu (odświeżenie wątku). Mogę Ciebie zapewnić, że było tego ZNACZNIE więcej :D Chodzi mi o artykuł na stronie głównej a nie wątek :D Oczywiście można strzelać dalej. Liczba głosów nieograniczona :lol:

pozdrawiam

Remek

Jako że zadałem już dwa pytania, nawiązujac do powyższej tezy

może zasłużyłem na okładkę chociaż :lol:

• 0

Stawiam na 2383 bo 4 to był mój ;) . pozdrawiam.

Widziałem, Twoje posunięcie w iście mistrzowskim stylu (odświeżenie wątku). Mogę Ciebie zapewnić, że było tego ZNACZNIE więcej :D Chodzi mi o artykuł na stronie głównej a nie wątek :D Oczywiście można strzelać dalej. Liczba głosów nieograniczona :lol:

pozdrawiam

Remek

Jako że zadałem już dwa pytania, nawiązujac do powyższej tezy

może zasłużyłem na okładkę chociaż :lol: