w.d.wobler Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ad1-bzdura. ! Fa jak i Fb ma część obudowy(stopka z lewą częścią) metalową tak,że nie jest prawdą iż TP FB jest w całośći z XT-7 lub jakiegoś tworzywa Mam obydwa w rozmiarze 2500 Obstukałem dokładnie stopkę i faktycznie Kolega w.d.wobler ma rację stopka w TP FB również jest metalowa - sorki za wprowadzenie w błąd Zaraz edytuję swój pierwszy post w tym temacie, by nie wprowadzać nikogo w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Panie Lepton ma Pan rację (ale TOURNAMENT EX to troszkę inna liga ), tylko że dużo z tych kołowrotków nie pracuje przy rybach tylko jako wyciągarkiCzyta się takie tam , czy twin power 2500 to na trocie się nada ,a pod sumka 3000 będzei dobry i pleciona 0,25 do tego,i po siedmiu rozgiętych głowkach 7/0to jakis plasticzany kołowrotek był A ODBIEGAJAC OD TEMATU NA 40-50CM KLENIO JAZIE LUDZISKA UŻYWAJA ŻYŁECZKI O,16 A NA SANDACZYKA NA WIŚLE TO NADA SIE PANIE TYLKO PLECIONA 0,20 BO TO WALCZY JAK MARLIN A I Z 70 CM MOŻE MIEĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Duże wobki to Tournament EX 1000 Przaśne i niewygodne to ustrojstwoale daje radę -tak na marginesie-lżejszy od TP FA ma mniej wszystkiegoa mimo to Go lubię. Czego ma mniej ? O przesnosc i niewygode to az sie boje zapytac Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) A ja miałem TP4000FA i jedyna wada jaka odnotowałem to waga wiec poszedł pod młotek i sprzedałem . Teraz zaluje ...tak solidnej konstrukcji w stosunku do ceny nie widziałem nigdy ... No może do wad zaliczyć jeszcze to ze worm jest na jednym łożysku Edytowane 17 Lutego 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Guzu - EX ma dosłownie wszystkiego mniej! Składa się tylko z 78 części(wliczając sprężynki podkładki etc) - Mniejsze przełożenie 4,6:1 - Mniej waży 375g - Mniej łożysk 6 - Mniej szpul zapasowych 0 - Mniejszy gabarytowo korpus (na oko o 1/3) - Mniejsza instrukcja format Shiroco bam 127x188 mm - Mniej karteczek w tejże 8 - Mniej niż mało sloganów reklamowych, jeden piktogram. (przedstawiający rolkę kabłąka) - Nawet cena mniej atrakcyjna Co do przaśności i niewygody: - Kultura pracy tylko taka sobie - Precyzja układania żyłki poniżej 0,30 zaledwie zadowalająca (0,35 - 0,40 OK) -Zamykanie kabłąka z korby? o świcie w górach-wezmą cię za myśliwego. -Nie ergonomiczna stopka -nabawiłem się odgniotów. Nie bój się pytać nie jestem góralem. Kiedś zapytałem jednego takiego"czemu wrzuca śmieci do Dunajca " Zamiast ciupagą zacedził w mój namiotno wiesz czym (jedno pchnięcie cztrey dziury) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi