SzymonP Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 W Fishing Marcie jest już na stronie, ale jeszcze bez opcji zamówienia. Pewnie lada moment będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Tylko szkoda że takie drogie te 3 i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
provos Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 No drogi ???? niestety, ale chyba i wędkarstwa podwyżki nie ominą. Z tego co słyszałem np. cała marka Westin ma pójść do góry o około 1/4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Czwóreczka już przetestowana w warunkach bojowych Bardzo przyjemna maszynka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Czwóreczka już przetestowana w warunkach bojowych Bardzo przyjemna maszynka. 1.jpgSzymon do jakich przynęt go używasz? Czy nie jest za mały ? właśnie mam dylemat miedzy 2500 a 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Jak oceniasz w porównaniu z III generacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Szymon do jakich przynęt go używasz? Czy nie jest za mały ? właśnie mam dylemat miedzy 2500 a 3500Używam go do łowienia troci z plaży. Przynęty to wahadłówki i woblery bezsterowe (ok. 20-25 g). Do takich zastosowań jest rozmiarowo bardzo dobry. W porównaniu ze Spinfisherem V kultura pracy stoi na zdecydowanie wyższym poziomie. Podoba mi się też powiększona piankowa rączka korbki - choć na początku trzeba się było do tego przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Używam go do łowienia troci z plaży. Przynęty to wahadłówki i woblery bezsterowe (ok. 20-25 g). Do takich zastosowań jest rozmiarowo bardzo dobry. W porównaniu ze Spinfisherem V kultura pracy stoi na zdecydowanie wyższym poziomie. Podoba mi się też powiększona piankowa rączka korbki - choć na początku trzeba się było do tego przyzwyczaić.porównasz go do pracy np stradica FL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Jakbyś mi miał doradzić to 2500 czy 3500 tysiąca brać? Do sandacz-owania na bugu ? gramtaury pod 50-60 gram masy łącznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Do takich gramatur ja bym brał 3500, Penn 2500 to mały kołowrotek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Jakbyś mi miał doradzić to 2500 czy 3500 tysiąca brać? Do sandacz-owania na bugu ? gramtaury pod 50-60 gram masy łącznej?Bierz 3500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Dzięki właśnie taki zamówiłem, jak dojdzie to dam znać jak wrażenia a więcej dopiero po majówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Spojrzałem na parametry to ten mały jaki kloc już jest ???? ja osobiście tęsknię za czasami slammera 360 itd, mimo że mam wysokie modele shimano i daiwa, to do ciężkiego łowienia używam starych slammerów bo mam jeszcze kilka sztuk. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Lucas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitpno Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Panowie do ciężkiego trolla szczupakowego brać 360 czy 460? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Ja używam 560. Model 360 moim zdaniem jest za mały i pomieści za mało linki. 360 używałem do spiningu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitpno Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Ok, dzięki w takim razie kupuje 560. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Czwóreczka już przetestowana w warunkach bojowych Bardzo przyjemna maszynka. 1.jpgJak Penn sprawuje się ? Wprawdzie będę celował w 3500 i DX raczej , to chętnie poczytam dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi