Zyga102 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No ....!!!! wreszcie, wrócił Książe z bajki na złotym rumaku. Jureczku, najlepiej się wykurujesz przy młodej pielęgniarce, która będzie Ci trzymać kawałek lipki a Ty będziesz sobie twórcze wiórki robił. . Teraz to już z górki. Trzymaj się..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witamy!!!Wracaj do zdrowia i strugania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie wiem czy macie pojęcie jak budujące i wspaniałe są Wasze słowa. Tak bardzo jestem Wam wdzięczny za to. @Zyga ! Jesteś niesamowity ! Fajnie napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ale że co ....? Że niby tę młodą pielęgniarkę , byś troszkę postrugał czy o co chodzi .... .Eeee...to Ty już jesteś zdrowy...ha,ha. Wiem, wiem ...jestem zepsuty moralnie...ale to przyszło z wiekiem... Pozdrawiam...Zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ha ! Ha ! O kurde ! , gdybym tylko mógł - to także, struganie z gładzeniem Na razie jestem jak kawałek drewienka, które jeszcze troszkę musi poleżeć, by być w końcu tym lekkim i odpowiednim patyczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nie ma co gadać, możesz pisać to i rzeźbić woba dasz radę. Najlepsza rehabilitacja - wziąć się delikatnie do roboty Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie ma co gadać, możesz pisać to i rzeźbić woba dasz radę. Najlepsza rehabilitacja - wziąć się delikatnie do roboty Pozdrawiam! Masz rację. Tak też mówi mi Junior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 WitamNo cóż, melduję się ! "Cobyście" nie myśleli, że leżę jak skurczony pędrak Pomalutku coś tam, coś tam zaczynam skrobać, by powrócić do wprawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Klasa jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dzięki.Choć nie ukrywam, że nie poszło wszystko jak trzeba w prezentowanych pow. wobkach. Moje logo rozpłynęło się Dałem plamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jerzy te male dr-y jakie maja parametry. Dl, waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) "Panie, woblery tak rybom smakują, że im się w ustach rozpływają, patrz pan na logo jak nie wierzysz!" :lol: Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) W tym sezonie będzie z mojej ręki kolejna nowość wprowadzana na rynek ! Skromna prezentacja zapowiedzi "Nosek" wobler o dł. 6 cm, pływający, do połowów powierzchniowych.Z mojego pudełeczka prezentuję kilka sztuk nosków. Jeden "grubasek", (kilerek na szczupłe), bez kotwic posłużył jako wzornik do odlewu w formie silikonowej. Powstało kilka sztuk wzorników, które posłużą do zrobienia formy z żywicy, ( w ilości odlewów 4 - 6 szt. jednorazowo ). Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jerzy te male dr-y jakie maja parametry. Dl, waga ? G&L, dł. 37 mm, waga od 3,6g - 4 g, pływające 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Gdyby taki zestawik jw był do sprzedaży to chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Sympatyczne te G&L Jerzy, a jakiś nowy model owada zaprezentujesz na ten sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jerzy widze , że zostały Tobie jakieś noski , bym był zainteresowany - chyba wzorujesz je na Zaltach tych starych , gdzie są dwa oczka do podwieszenia - daj znać na priv jakbyś coś miał na zbyciu. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Sympatyczne te G&L Jerzy, a jakiś nowy model owada zaprezentujesz na ten sezon? Owszem. Będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Robi się Kolejne wobki kleniowo - pstrągowe, ( 4 cm, pływające ) Pełen design po wklejeniu oczu, można nakładać lakier podkładowy. W głębi oczekujące koniki polne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 No i cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Robi się Kolejne wobki kleniowo - pstrągowe, ( 4 cm, pływające ) Pełen design po wklejeniu oczu, można nakładać lakier podkładowy. W głębi oczekujące koniki polne Te SDRki sà kosa konkretne, rzeczne wobaski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Cholernie mi ciężko zabrać mi się do większej serii tych kleniowo-pstrągowych a to z uwagi na to, że nie mogę zbyt długo przebywać w pozycji siedzącej. Jeszcze bolą mnie blizny po cięciach, lecz cieszę się, że udało się lekarzom zregenerować mnie Nareszcie jestem szczęśliwy - mogę swobodnie z przyjemnością chodzić i nie mogę się doczekać wypadów na pstrągi i klenie. Poszły małe serie dla stałych odbiorców, których wiadomo, że nie można zawieść. Jeszcze przede mną struganie w lipie biedronek. Na wiosnę jak zawsze - będzie nowy "wypust owadów jak w naturze" Czasu jeszcze sporo.Pozdrawiam ps. kilka fotek tego na co ktoś czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Jest tak, że pośród tych dłubanek przy robieniu przynęt w pewnym momencie powstaje taka "luka" bezczynności. Najnormalniej nie możesz nic więcej robić przy rozpoczętych pracach, gdyż czas musi zrobić swoje, ( schnięcie, utwardzanie się powłok, itp. ), lub ! przeoczenie materiałowe i stwierdza się, że zabrakło np. sterów lub kotwiczek ! Jak się nie chce próżnować to trzeba coś robić, by wypełnić czas.Troszkę tzw. dłubanki w drewienku i powstało kilka maluszków - cudaków. Długość 2 cm i waga w prezentowanej fazie robaczka: 0,80 g z nieznacznym listkiemdociążeniowym. Później lakier, ster, kotwiczka i to da wagę całkowitą ok. 1,10 - 1,20 g. Będą fajne smużaczki na jazie i klenie Edytowane 7 Lutego 2015 przez Harjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Fajne smużaczki i powinny być fajne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jerzy wpisz mnie na listę oczekujących na te maleństwa No i na te nowe "owady jak w naturze" też Bardzo fajna robota, jak zwykle z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi