huligan77 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Sprawdzę co się dzieje. Może być w prywatnych,dlatego.U mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Sprawdzę co się dzieje. Może być w prywatnych,dlatego. Jurku, film jest niedostępny (mowa o tym drugim, który wczoraj wstawiłeś, pierwszy można oglądać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) W YouTubie ustawiłem pomyłkowo jako prywatny, dlatego tak było. Teraz winno być OK https://www.youtube.com/watch?v=X7LRNIoq06E Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Obejrzałem, dzięki za filmik i za wzmiankę o mobilizcaji w końcówce . Woblery fajne, myślę że będą łowiły.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jak nie inne obowiązki,to ostrzeżenia przed burzami wstrzymują mnie przed wypłynięciem na wodę.Czy będą łowiły - to pewne, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Nowy wobler sumowy FDR 8,5 cm 46.5 g https://www.youtube.com/watch?v=Fx40_e5coqs&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam.Powyżej widzicie wobler sumowy, (nowy model na 2020 rok). Oprócz niego do tego czasu powstały jeszcze cztery inne nowe modele sumowych.Dzisiaj zaprezentuję Wam najnowszy model woblera sumowego - Pazur. Zapowiada się imponująco Zaprzaszam do obejrzenia filmu. https://www.youtube.com/watch?v=doaRGD2UfhM&feature=youtu.be 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Na sęk trafiłeś przy struganiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Na sęk trafiłeś przy struganiu?Nie Drewno mam bez sęków. Dlaczego pytasz ? Masz na myśli to zdarcie skóry na środkowym palcu l.ręki ? Bo to przejazd po tarczy szlifierki???? Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Pytałem o zdjęcie, jest brązowa kropa na boku woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Pytałem o zdjęcie, jest brązowa kropa na boku woblera. ☺ Tam zainstalowana jest grzechotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 ☺ Tam zainstalowana jest grzechotka Pioter nie oglądał zbyt uważnie Twojego filmiku . Bardzo fajny kształt wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 No właśnie. Mówię o grzechotce. Jest już kilka osób, które bardzo ciekawe są tego jaki będą miały desing kolorystyczny.Więc namalowałem to co miałem w głowie przy prezentacji na filmie.Wygląda to, zaj...???? Sorki, ale gdybym był drapieżny żarłbym to????Ps.Wobler nie ma powłoki żywicy i nie jest wklejony ster.Jak widzicie całość twórcza od pomysłu do zrobienia przynęty trwa. To długi czas pracy. Cieszy, gdy efekt jest doskonały. To właśnie jest to co motywuje mnie do dalszej pracy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Tutaj przykład niepowodzenia w założeniu wykonania, kategorii przynęty. Dlaczego ? Obejrzyj filmik. Zapraszam. https://www.youtube.com/watch?v=AbNvANzFx4Q&feature=youtu.be Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Harjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Wesołych Świąt Dla pasjonatów robienia przynęt, samych udanych prac. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Harjer 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Witam. Postanowiłem zaprezentować Wam moje nowe modele woblerów sumowych na sezon 2020 r.Powstało kilka modeli w których zastosowałem podwyższoną technikę wykonania i materiały wysokojakościowe. Pięć warstw żywicy epoxydowej czyni z nich trwałe, mocne przynęty na wiele sezonów.Do malowania kolorystycznego użyłem farb fluo., metalik i zwykłych na bazie żywicy. Wyciskana łuska aluminiowa, kolorystyka, rzeźba skrzeli dała śliczny efekt 3D.Wibracje woblerów poprawiają grzechotki, zapewniające lepsze brania.Jednym słowem Moc&Emocje. Edytowane 1 Lutego 2020 przez Harjer 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Są także i takie. Woblery szczupakowe. Spinning/Trolling.Zapraszam do obejrzenia i oceny https://www.youtube.com/watch?v=-FoNnSyVQyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Witam. Tym którzy są zainteresowani woblerami szczupakowymi, polecam poświęcenie kilku minut na obejrzenie tego filmiku, prezentującego O K O N I E - woblery szczupakowe. Tym razem większego kalibru, ( za wyjątkiem jednego ).Przynęty do spinningu i trollingu w wymiarze 13,5 cm. https://www.youtube.com/watch?v=Yg_bsfpTPEk Edytowane 25 Lutego 2020 przez Harjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Tutaj jest kontynuacja z prezentacji woblerów sumowych, najnowszych moich modeli.Cz. II. Woblery sumowe. https://www.youtube.com/watch?v=2b6RUSmWYHM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Witam. W tych ciężkich dla nas wszystkich czasach każdy z nas stara się wypełniać czas życia codziennego tak, by nie siedzieć tylko na d... Staramy się coś robić, być aktywnymi. I ja także i ztrobiłem taki o to filmik Zapraszam do obejrzenia, króciutko i myślę, że warto https://www.youtube.com/watch?v=81rNna2YHgI&feature=youtu.bePozdrawiam i życzę żdrowia Edytowane 27 Marca 2020 przez Harjer 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Paskuda, ale jaka wdzięczna:) hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Kurcze, co człowiekowi przychodzi do głowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Tak z nudów zrobiłem aktualny katalog moich woblerów na wiosnę 2020.Zapraszam do obejrzenia filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=pCfS28N28rw&feature=youtu.be Pozdrawiam, życząc zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Amator owadów Jurka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Rybki biorą nie tylko w toni, czy przy dnie. Zerują także pod powierzchnią lustra wody i w tym czasie dobrą przynętą są popery.Dlatego też postanowiłem "wystrugać" jakiegoś pluskającego fikołka i stał się nim... okoń pospolity, mieszkanieć wszystkich wód. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi