tadekb Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Cześć.Nie wiem jak wygląda temat kontroli nad Szreniawą. Stąd moje pytanie i mała prośba. Jeżeli jest taka możliwość, to proszę o kontakt do osób związanych z SSR i kontrolujących tą rzeczkę. Najlepiej oczywiście na priv. Chodzi mi o to, czy jest możliwość zgłoszenia komuś np. przysłowiowego dziada z robalami tłukącego 20cm pstrążki. A może wiecie jak tam z policją? Jest sens dzwonić, czy za cholerę nie podejmą tematu? W różnych okolicach jest różnie. Nad niektórymi wodami wiem na kogo i na co mogę liczyć i fajnie było by również nad Szreniawą mieć na kogo liczyć.Kontaktu szukam też gdzie indziej, ale może ktoś z tego forum może pomóc.Z góry dzięki.P.S. Wiem od czego jest PSR i inne tego typu instytucje i twory Tutaj pytam o SSR. Edytowane 18 Lutego 2013 przez tadekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Tadek - kiedyś duze wsparcie dawała policja ze SłomnikTamtejsze "agregaty" to jednak trudny temat, nad Rabą takich akcji sobie nie przypominam, o jakich z nad Szreniawy słyszałem.Miejscowe koło w podziękowaniu za kilku km odcinek NK pogoniło sekcję i.... chyba po sprawie?Myślę, ze najprędzej jakies info uzyskasz w sklepie "Okonek" na 29listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Tadekb, zapytaj bezposrednio u źródła: http://www.przyjacieleszreniawy.fora.pl/ p.s. Dziś odbędzie się spotkanie członków Klubu Przyjaciół Rudawy,wśród obecnych beda strażnicy SSR dobrze znajacy Szreniawe. Jesli Tadek jest zainteresowany to pisz na priv:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ostatni wpis chyba 2008? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No właśnie tamto forum to jakby stare.Potem była stronka Przyjaciół Szreniawy i forum też, ale jakoś od zeszłej wiosny nie działa. A szkoda, no ale cóż. Co do koła ze Słomnik to różne rzeczy słyszałem, ale nie znam tematu więc nie wnikam. Bardziej interesuje mnie niższy odcinek. Tak na rekreacyjną przechadzkę.Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discusec Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Hej tadekb, odezwij sie na PW to pogadamy. Powiem Ci co i jak.Pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2013 przez discusec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Tu masz wykaz nr. tel. bezposrednio na posterunkiPolicja Miechów - 413 822 200Policja Slomniki - 123 882 000Policja Proszowice - 123 853 200 ps dodam ze bylem w tym roku sprawdzany nad Szreniawa i Dlubnia co mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discusec Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Koledzy z PSR pojawiaja się na Szreniawie. Będąc ostatnio nad rzeczką spotkałem chłopaków. Niestety jest kilku abonamentowych kłusoli z którymi ciężko walczyć. Na odcinku okolo 2 km natrafiłem na 2 urwane korki w wodzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Koledzy z PSR pojawiaja się na Szreniawie. Będąc ostatnio nad rzeczką spotkałem chłopaków. Niestety jest kilku abonamentowych kłusoli z którymi ciężko walczyć. Na odcinku okolo 2 km natrafiłem na 2 urwane korki w wodzie ;/ Takiej wody jak Szreniawa niestety nie da sie ogarnac calej i zawsze znajdzie sie jakis burak z robakiem ale jest napewno lepiej niz przed kilkoma latyPSR zaglada nad wode , jest tez trochu chlopaków którzy lacza wedkowanie z kontrola wiec tragedii nie ma pozostaje tylko apel do pozostalych aby reagowali na róznego rodzaju wykroczenia nad woda dzwoniac na wyzej wymienione nr.tel lub jak sie czuje ktos na silach ,, w pierdo... i do kotla ,, w tym wypadku do Szreni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi