Po dłuzszym zastanowieniu postanowiłem zapytać o sposób podejscia do kryształowej wręcz wody.
Jest takie jeziorko gdzie widać dno na 3,5 metrach. Dno jest zarosnięte. Max głebokosć ok 4m. Są szczupaki. Niestety te większe normalnie chyba płochliwe są . Czy macie doświadczenie z tego typu łowiskami? Moze ktos podzieli się doświadczeniem zwłaszcza jeśli chodzi o jerkowanie na 2- 2,5 metrach. Bo nie wiem czy nie zastosowć dużych przynęt miękkich.
Oczywiście nie oczekuję 1 sprawdzonej rady ale o kilka cennych uwag. Może ktos z forumowiczów łowi/łowił w podobnej wodzie.
Pytanie
bassy
Po dłuzszym zastanowieniu postanowiłem zapytać o sposób podejscia do kryształowej wręcz wody.
Jest takie jeziorko gdzie widać dno na 3,5 metrach. Dno jest zarosnięte. Max głebokosć ok 4m. Są szczupaki. Niestety te większe normalnie chyba płochliwe są
. Czy macie doświadczenie z tego typu łowiskami? Moze ktos podzieli się doświadczeniem zwłaszcza jeśli chodzi o jerkowanie na 2- 2,5 metrach. Bo nie wiem czy nie zastosowć dużych przynęt miękkich.
Oczywiście nie oczekuję 1 sprawdzonej rady ale o kilka cennych uwag. Może ktos z forumowiczów łowi/łowił w podobnej wodzie.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi