jacob1993 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Gamakatsu ma bezkonkurencyjne haki. Trochę mały wybór kształtu haka i rodzajów główek i kołnierzy.Szkoda, że nie są zbyt popularne (o ile są w ogóle) główki z hakami o dłuższym trzonku, tzw. Xxlong.Dragon też bardzo dobre jakościowo główki.SG ma w dużych główkach świetny patent z dodatkowym uszkiem do mkcowania dozbrojki. O ile SG w oryginalnych przynętach i kotwicach luzem korzysta z Ownera i te są świetne, to w główkach jigowych są haki identyczne jak w Kamatsu, takie sobie powiedzmy.Ten sam patent ma westin tez fajne gloweczki jednak troche drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Kochani przyszedł mi do głowy pewien projekt i w związku z tym szukam trójkątnych główek (jak do jaskółek lub zbliżonych) o masie 10-15g. Nie muszą być z hakami, może być zamiast haka też coś na kształt główek kogutowych lub czeburaszka.Ktoś cos podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Sport-fishing.pl (ogłoszenie podpięte w dziale "Giełda - Sprzedaż sprzętu wędkarskiego") ma czeburaszki w różnych specjalistycznych kształtach, m.in. czeburaszka "rybka", "kula" "łazik". Nie są to idealnie trójkątne ciężarki, ale być może znajdziesz taki, jaki Tobie odpowiada. Gramatura oczywiście według uznania i potrzeb, hak także podepniesz taki, jaki chcesz.http://jerkbait.pl/topic/111403-czeburaszki-mandulehaki-decoyowner/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras al Ghul Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Ja od dwóch sezonów powodzeniem używam Robinson Titanium. Cały wachlarz rozmiarów i wag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Cześć, zdecydowanie zbyt szeroki kołnierz w wielu główkach sprawił, iż przesiadłem się na Jig Hits(Provocator, Cayman). Mocne haki dobra cena było super. Jednak łowiąc w karczach szukałem trochę słabszych haków. Wybór padł na Dragon Agressor. Okazało się, że haczyk lepiej trzyma gumę. W tym roku zakupiłem główki kilku firm i wyszło, że najbardziej pasują mi Kamatsu x-press. Mocne, ale nie za bardzo haki, odpowiedniej długości haczyk, dobra cenaTomek Edytowane 21 Października 2020 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Kochani przyszedł mi do głowy pewien projekt i w związku z tym szukam trójkątnych główek (jak do jaskółek lub zbliżonych) o masie 10-15g. Nie muszą być z hakami, może być zamiast haka też coś na kształt główek kogutowych lub czeburaszka.Ktoś cos podpowie?Jaxon ma w swojej ofercie czeburaszki "rybie głowki" Edytowane 21 Października 2020 przez Przem1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Cześć, czy ktoś z Was miał do czynienia z hakami/główkami marki Fudo? Na zdjęciach wyglądają bardzo obiecujące. Kraj pochodzenia Japonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) ... dobre haczyki , tylko trudno dostępne do samodzielnego odlewania i nie takie tanie ... na obecną chwilę nie znalazłem nic lepszego od SASME / MUSAGA ponoć też odlewane na haczykach SASAME cena VS jakość bije na głowę wszystko ... Edytowane 30 Października 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 ... dobre haczyki , tylko trudno dostępne do samodzielnego odlewania i nie takie tanie ... na obecną chwilę nie znalazłem nic lepszego od SASME / MUSAGA ponoć też odlewane na haczykach SASAME cena VS jakość bije na głowę wszystko ...Też łowię na Sasame. Niestety Musaga wypuszcza również główki na pseudo Sasamach (a może wypuszczała), dlatego nie jestem już od dłuższego czasu w ogóle zainteresowany ich ofertą haków czy główek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Cześć, czy ktoś z Was miał do czynienia z hakami/główkami marki Fudo? Na zdjęciach wyglądają bardzo obiecujące. Kraj pochodzenia Japonia Dobre, bardzo ostre haki chyba Sasame Edytowane 3 Listopada 2020 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Dobre, bardzo ostre haki chyba SasameW sensie, że główki Fudo na hakach Sasame czy Sasame jest bardzo dobry ? Generalnie główki Fudo z tego co widziałem są na hakach Fudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Nie wiem jakie(haki) są bardzo podobne do sasame , niemniej bardzo ostre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Bardzo ostre są Fudo czy Sasame? Pytałem o Fudo. Sasame znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Fudo są tak ostre jak Sasame lub nawet bardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi