Robert_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam. Poszukuje woblerów "Sendal", a najlepiej kontaktu z ich twócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 interesuje cie zamowienie hurtowe czy chcesz pojedyncze sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 mam kilka wobkow. Jak bede w domu to fotki zrobie jakie mam i wysle ,podaj adres poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jeżeli można to podłaczę się do tematu - poszukujemy z kumplem BALSKORÓW w rozmiarze trociowym tzn ok cm - gdyby ktoś miał coś takiego na zbyciu w rozsądnej cenie to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jozek zawsze miał wobki w atrakcyjnej cenie. Panowie nie myslcie sobie ze z dnia na dzien bedziecie mieli wobki.Zawsze należy zamawiać z pewnym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Robert z Wołowa masz do mnie nie tak daleko, gdybyś chciał coś konkretnego obejżeć a może i zakupić.Kontakt do Pana Józefa też by się znalazł, za jego pozwoleniem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Z pewnym czyli 5-6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Robert z Wołowa masz do mnie nie tak daleko, gdybyś chciał coś konkretnego obejżeć a może i zakupić.Kontakt do Pana Józefa też by się znalazł, za jego pozwoleniem oczywiście Witam,na tan czas odległość jest małym problemem bo nie przebywam w Polsce, jestem zdecydowany na kupno woblerków najlepiej od samegoTwórcy, co do oglądania ich to mam juz mały zapas ale jak to bywa w sezonie część sie urywa, inna zostaje odgryziona itp. jeszcze rok temu miałem kontakt z panem Józefem bo u niego zamawiałem ale chyba zmienił nr. bo jak dzwonie to jest nieaktywny, a próbuje juz od nowego roku więcjest to półtora miesiąca, jeżeli ma Pan taką możliwość to prosił bym o pomoc w uzyskaniu bezpośredniego kontaktu zPanem Józefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 interesuje cie zamowienie hurtowe czy chcesz pojedyncze sztuki?Interesują mnie modele do 5 cm pod klenia na Odre, o ile dobrze pamietam to chyba jest ich 6, a chciał bym z każdego po kilka kolorów jenak żeby sie jednak raczej nie dublowały, wiem że były w planie nowe modele pod jazia płytko schodzące, ale sie nie oriętuje czy zostały wprowadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jozek zawsze miał wobki w atrakcyjnej cenie. Panowie nie myslcie sobie ze z dnia na dzien bedziecie mieli wobki.Zawsze należy zamawiać z pewnym wyprzedzeniem Tak cena jest raczej atrakcyjna zważywszy na ich łowność nie liczę na wobki z dnia na dzień mogę poczekać kilka miesięcy jeżeli będzie szansa na to że je zamówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ewenatualnie spróbuj na priv http://jerkbait.pl/user/52406-jozek-sendal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ewenatualnie spróbuj na priv http://jerkbait.pl/user/52406-jozek-sendal/Napisałem jak tylko się tu zarejestrowałem, ale jak narazie odpowiedzi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jozek bardzo rzadko loguje sie na koncie - choc z tego co sie orientuje raczej sledzi na bieząco forum. Postaram się do niego zadzwonic i pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jozek bardzo rzadko loguje sie na koncie - choc z tego co sie orientuje raczej sledzi na bieząco forum. Postaram się do niego zadzwonic i pogadać...Dziekuje bardzo za pomoc, będę czekał na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wobki u Pana Józefa mają być kwiecień/maj. Mówił, że ma dużo zamówień. Numer zmienił jakoś w listopadzie czy grudniu, ale myślę, że kolega Mifek Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dziękuję wszystkim za pomoc w uzyskaniu kontaktu z Panem Józefem,teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 @RobertWrocław ul. Kurkowa -zadzwoc pelen wybór Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Panowie a może zróbić ogólne zamówienie? Zamówić hurtem większą ilość sztuk a potem się podzielić? Ja też chętnie zrobił bym pewnien zapas, w prawdzie mam pudełeczko ale tych wobków nigdy za wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 @RobertWrocław ul. Kurkowa -zadzwoc pelen wybór Danek Dziękuje za propozycję, wiem o tym sklepie i że są tam wobki "Sendale" na ten temat wypowiadał sie wcześniej tu na forum sam Pan Józef.Jak bym był w Polsce to zakupiłbym je tam na pewno, ale zważywszy na to, że przebywam poza granicami kraju to taki zakup raczej nie wchodzi w grę.Na Tel. to ja mogę kupić tylko wobki od samego Twórcy, nie jest to kwestia nieufności, ale w kontakcie bezpośrednim zawsze można porozmawiać o kolorach i sam Pan Józef doradzi, jakie by były najlepsze Panowie a może zróbić ogólne zamówienie? Zamówić hurtem większą ilość sztuk a potem się podzielić? Ja też chętnie zrobił bym pewnien zapas, w prawdzie mam pudełeczko ale tych wobków nigdy za wiele? Zamówienie wspólne jest dobrym pomysłem, ale chyba najlepiej żeby zamawiający byli z tej samej miejscowości.Takie zamówienie składałem w tamtym roku, każdy określa, jakie wobki by chciał, a potem przesyłka przychodzi posegregowana i opisana, więc każdy dostaje to, co zamówił Jeżeli ktoś jest zdecydowany to proponuję się śpieszyć z zamówieniami, a i uzyskanie kontaktu przy pomocy kolegów z forum jest jak najbardziej możliwe, mi się udało z zamówieniem i teraz czekam cierpliwie jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Również bym prosił o nr telefonu lub maila gdyż chcę zamówić większą ilość a stary numer telefonu milczy;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tr33 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Odkurzę temat! (...) Do zakupów służy "Giełda". Wyłącznie tam dajemy oferty handlowe. Edytowane 22 Marca 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Daj ogłoszenie w dziale kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi