Skocz do zawartości

Woblery "Sendale"

Robert_

Rekomendowane odpowiedzi

Robert z Wołowa masz do mnie nie tak daleko, gdybyś chciał coś konkretnego obejżeć a może i zakupić.

Kontakt do Pana Józefa też by się znalazł, za jego pozwoleniem oczywiście :)

Witam,

na tan czas odległość jest małym problemem bo nie przebywam w Polsce, jestem zdecydowany na kupno woblerków najlepiej od samego

Twórcy, co do oglądania ich to mam juz mały zapas ale jak to bywa w sezonie część sie urywa, inna zostaje odgryziona itp. jeszcze rok temu miałem kontakt z panem Józefem bo u niego zamawiałem ale chyba zmienił nr. bo jak dzwonie to jest nieaktywny, a próbuje juz od nowego roku więc

jest to półtora miesiąca, jeżeli ma Pan taką możliwość to prosił bym o pomoc w uzyskaniu bezpośredniego kontaktu z

Panem Józefem.

interesuje cie zamowienie hurtowe czy chcesz pojedyncze sztuki?

Interesują mnie modele do 5 cm  pod klenia na Odre, o ile dobrze pamietam to chyba jest ich 6, a chciał bym z każdego po kilka kolorów jenak żeby sie jednak raczej nie dublowały, wiem że były w planie nowe modele pod jazia płytko schodzące, ale sie nie oriętuje czy zostały wprowadzone.

Jozek zawsze miał wobki w atrakcyjnej cenie. :P

Panowie nie myslcie sobie ze z dnia na dzien bedziecie mieli wobki.

Zawsze należy zamawiać  z pewnym wyprzedzeniem ;)

Tak cena jest raczej atrakcyjna zważywszy na ich łowność :) nie liczę na wobki z dnia na dzień mogę poczekać kilka miesięcy jeżeli będzie szansa na to że je zamówie :D

@Robert

Wrocław ul. Kurkowa -zadzwoc pelen wybór

Danek

Dziękuje za propozycję, wiem o tym sklepie i że są tam wobki "Sendale" na ten temat wypowiadał sie wcześniej tu na forum sam Pan Józef.

Jak bym był w Polsce to zakupiłbym je tam na pewno, ale zważywszy na to, że przebywam poza granicami kraju to taki zakup raczej nie wchodzi w grę.

Na Tel. to ja mogę kupić tylko wobki od samego Twórcy, nie jest to kwestia nieufności, ale w kontakcie bezpośrednim zawsze można porozmawiać o kolorach i sam Pan Józef doradzi, jakie by były najlepsze :)

Panowie a może zróbić ogólne zamówienie? Zamówić hurtem większą ilość sztuk a potem się podzielić? Ja też chętnie zrobił bym pewnien zapas, w prawdzie mam pudełeczko ale tych wobków nigdy za wiele? 

Zamówienie wspólne jest dobrym pomysłem, ale chyba najlepiej żeby zamawiający byli z tej samej miejscowości.

Takie zamówienie składałem w tamtym roku, każdy określa, jakie wobki by chciał, a potem przesyłka przychodzi posegregowana i opisana, więc każdy dostaje to, co zamówił :)

Jeżeli ktoś jest zdecydowany to proponuję się śpieszyć z zamówieniami, a i uzyskanie kontaktu przy pomocy kolegów z forum jest jak najbardziej możliwe, mi się udało z zamówieniem i teraz czekam cierpliwie :) jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam :)

• 5 lat później...