Skocz do zawartości
  • 0

III OGÓLNOPOLSKI ZLOT jerkbait.pl - 21-23 września - ZAPROSZENIE

admin

Pytanie

Z wielką przyjemnością chciałbym Was zaprosić na III Ogólnopolski Zlot jerkbait.pl. Zapraszamy zarówno spinningowców, castingowców, trollingowców, miłośników połowu na przynęty gumowe jak i maniaków jerkowania.

Zlot odbędzie się w dniach 21-23.09.2007 na wodach Zalewu Sulejowskiego. Naszą bazą będzie Ośrodek Wypoczynkowy „Wodnik” w Bronisławowie. Szczegółowe informacje na temat ośrodka znajdziecie pod niniejszym adresem www.wodnikbronislawow.pl.

Nasze spotkanie rozpoczynamy w piątek 21.09 o godz. 20:00, ośrodek jest do naszej dyspozycji do godz. 19:00 w niedzielę 23.09

Ze względu na ograniczoną dostępność sprzętu pływającego zmuszeni jesteśmy do ustalenia górnego limitu ilości uczestników – 30 osób.

Całkowity koszt imprezy od jednej osoby to 220 PLN. W koszt wliczone są: 2 noclegi (piątek/sobota i sobota/niedziela), 2 śniadania (sobota, niedziela), 2 obiadokolacje (piatek, sobota), wypożyczenie łodzi na dwa dni(dwie osoby na łodzi).

Koszt NIE obejmuje pozwolenia na tamtejsze wody, zatem każdy z Uczestników musi uregulować stosowne składki/dopłaty we własnym zakresie. Bardzo proszę aby przed wyjazdem upewnić się co do posiadania aktualnych dokumentów uprawniających do wędkowania.

Pokoje zarezerwowane są w pawilonie: 10 pokoi 2 os, 2 pokoje 4 os, 1 pokój 3 os. Każdy z łazienką, TV oraz lodówką. Jest też świetlica, na której będziemy organizowali wieczorne spotkania integracyjne – całkowita rezerwacja sali dla jerkbait.pl. Oprócz tego na terenie Ośrodka jest parking. Koszt miejsca parkingowego wliczony w imprezę.

Do dnia 16.09.2006 zbieramy zapisy chętnych. Proszę, więc o zapisywanie się na listę ( w niniejszym wątku). Liczba miejsc jest ograniczona i rozstrzygajace znaczenie będzie miała kolejnośc wpłat na rachunek bankowy, który podaję osobiście prywatną wiadomością zainteresowanym osobom. W razie braku możliwości przybycia na zlot wpłaconych pieniędzy nie zwracamy (płacimy za całość).

Podczas zlotu obowiązkowo stosujemy metodę Catch&Release. Na Zalewie można używać TYLKO silników elektrycznych. Silniki elektryczne, akumulatry, ładowarki do akumulatorów przywozimy ze sobą – nie ma możliwości wypożyczenia. Jeżeli ktoś ma kotwice na długiej linie rówenież nie zawadzi jesli zabierze ją ze sobą - niestety nie mamy wpływu na ten element wyposażenia.

Szczegółową agendę spotkania podam niebawem. Oczywiście na Uczestników czeka wiele atrakcji, m.in. postarmy się przeprowadzić kilka warsztatów – jerkowy, castingowy, spinningowy. Mam nadzieję iż III zlot jerkbait.pl okaże się szansą nie tylko na udaną integrację ale także wymianę doświadczeń i wspólną naukę w ramach naszego hobby.

Agenda naszego spotkania:

21.09.2007

20.30 - Obiadokolacja

21.00 - Nocne Polaków spotkania - Jak i gdzie na Zalewie Sulejowskim - informacje na temat łowiska.

22.09.2007

6.30 - Śniadanie

7:00 - wycieczka po zakup licencji do stanicy PZW Borkowice (dla tych co nie wykupia po drodze w piatek)

8.00 - 19.00 - Wędkowanie

13.00 - 15.00 - Dla chętnych - Pokaz castingowych technik rzutowych (6 - technik rzutowych, w tym do celu). Konkurs rzutu do celu dowolnym sprzętem (spinning, casting). Zapowiada się dobra zabawa. - Prowadzi Remek

20.30 - Obiadokolacja

21.00 - Projekcja filmów wędkarskich - IN-Fisherman 2006 -> super jakość, super filmy o musky, bassach, sumach ... jednym słowem każdy znajdzie coś dla siebie.

23.09.2007

6.30 - Śniadanie

8.00 - 17.00 - Wędkowanie

13.00 - 15.00 - Pokaz technik jerkowych - Prowadzenie Rognis_oko, Remek

18.00 - Pożegnanie

Agenda może się zmienić - przewidujemy jeszcze dodatkowe atrakcje, o których będziemy informowali.

Podczas zlotu nastąpi premiera dwóch zupełnie nowych przynęt produkcji Sławka (o skuteczności już się przekonaliśmy). Poza tym woblery w cenie jednocyfrowej!

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja niestety :( w tym roku niebędę mógl uczestniczyć w zlocie co bardzo mnie boli.Życzę wszystkim uczestnikom dobrej zabawy,dużych rybek i żeby ten zlot byl bardzo udany.

Ja napewno będę czekal zniecierpliwością na wszystkie informacje plynące ze zlotu,jak i na relację na stronie glównej.

• 0

Cześć,

Lista na razie bardzo skromna ale myślę, że powoli się zapełni:

1. Remek

2. Sławek

3. Tommek

4. Friko

5. Mario

6. Mirat

7. MGOR

8. Włóczykij - 95%

Namiary na konto wyślę Wam jutro. Jutro też podamy agendę naszego spotkania. Będzie się działo bo to będą raczej warsztaty niż zlot. Na 100% będziemy bardzo dobrze się bawić no i mam nadzieję, że skorzystacie z tego spotkania. Zadbamy o to.

Pozdrawiam

Remek

• 0

A ja czekam z niecierpliwością na twojw woblery i jerki Sławku.

Mam nadzieje że będziesz miał coś do sprzedania :D

Jeśli nie to zabieraj się do roboty :lol:

Z tego co się orientuję na zlocie będzie premiera 2 nowych wobków Sławka no i inna jednocyfrowa cena. Szczegóły dzisiaj.

Pozdrawiam

Remek

• 0

niestety z wielkim smutkiem musze zrezygnować z tego zlotu... kurde to moj pierwszy taki wybryk... :mellow:

neistety wrzesien nie jest moim szczesliwym miesiacem jesli chodzi o czas oraz fundusze :(

tak czy siak duchem bede przy was i postaram się jakoś ten akcent zaznaczyć...

• 0

niestety tu nie chodzi o problemy transportowe... Gdyby tak bylo to by problemu nie bylo... Generalni chodzi o moje POWAZNE ograniczenia czasowe spowodowane zmiana pracy (miesiąc temu), wiązacym się z tym brakiem puli urlopowej oraz dobrowolnym się poddaniu karze... yyyy tzn pracy w godzinach 7-20 i to jeszcze na wygnaniu...

coz i tak bywa... ale jak juz wspomnialem, postaram sie byście moja obecność, chociaż duchowa... została zauważona :mellow: w zamian licze na relacje :mellow: na bieżąco :mellow:

• 0

Tak się składa, że w prawie tym samym terminie (tzn. do soboty 22-IX) będę również z żoną spędzał urlop nad tym zbiornikiem :mellow:

Mam więc pytanie do Organizatorów imprezy :D

Bylibyśmy zainteresowani zjawieniem się na Zlocie jerkbait.pl w piątek wieczór oraz całą sobotę do wieczora (niestety w niedzielę rano musimy być w wawie).

Czy istniałaby możliwość zapisania się na listę (2 os.), tylko że:

- uczestnictwo piątek wieczór i sobota cały dzień

- bez noclegów (nocleg mamy w innym ośrodku)

- posiłki: obiadokolacja sobota

- parking: piątek wieczór, sobota cały dzień

- plus skorzystanie z oferowanej przez Organizatorów bazy sprzętu pływającego (nie będziemy dopływać do Was z drugiego brzegu zalewu )

?

Trochę to skomplikowane :D , ale super gdyby się udało

Pozdr.:D