MefistoFishing Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ale o co biega generalnie? Po co ci wiedza czy to taki sam rotor? Chcesz szpule dopasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ano biega oto że mam 2500 i uważam ze jest dlamnie za duzy, i chcę 2000, ale jezeli mają takiesame rotory (bo korpusy i korba napewno takiesame) to wymiana niema sensu. ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Hm...ja nie mam pewności...wyczytałem gdzieś , że YUMEYA do 10 STELLA 2000 nie pasuje do STELLA 2500...ja sam już nie pamiętam...korpusy i korbki takie same jak w 2500...szpulka 2000 na pewno mniejszej średnicy zewn...ale rotor...? nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) ... Edytowane 21 Marca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi