Skocz do zawartości

Abu Revo MGX vs Shimano Aldebaran BFS XG

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

na morze, ja bym nie ryzykowal-slona woda , lepiej pszekladnia mosiądzna-Revo Alt, Chronarh E, ale ZX chyba jest dobry...

cos nowego, slonego : http://www.purefishing.jp/products_2013/bc/abugarcia/ambassadeur/salty_stage/revo/SALTYSTAGE_REVO_SJ.html

Edytowane przez boor

zle nie wyglada ale takiej kasy za REVO nie dam.. poza tym jedno revo juz mam (poczciwy pierwszy sort STX) no i jakos wolalbym maszynke która ma dalej odsunięty wodzik. aldebaran, metanium one poki co są na pierwszym miejscu wsrod listy ew zwyciezcow... :)

Rafi - moj imieniku - to już rzecz gustu...

mialem swego czasu CALAIS DC. praca / kultura pracy ok, hamulec bardzo ok. tyle ze nawet na min nastawach hamulca czulem sie jakbym jechal na zapackanych smarem lozyskach. po prostu czulem ze to nie jest to co mozna z niego wyciasnac... dlatego stwierdzilem ze najlepiej sie czuyje z multikami w ktorych hamulec rzutowy mozna CALKOWICIE WYLACZYC i ew stunningowac. stad chyba na dluzej zagrzeja miejsce u mnie shimaniaki. choc musze przyznac, ze po okresie gdy w domu malem wylacznie shimano obecnie - zupelnie niechacy mam TYLKO ABU. Ale to sie niedlugo zmieni :)

Ja spiningowych młynków używałem tylko Shimano wiec jak się przesiadłem na casta to tez szukałem w tym temacie i padlo na CC51 ale okazala sie nie dostępna wiec kupiłem Aldka jest super . Pozniej szukałem czegoś to cieższego łowienia i padło na RYOGE 1016HL przed majowym weekendem ma byc w Polsce :D

choc jak tak sobie popatrze po tych wszystkich zabawkach to obecnie najblizej mi do:

1. Antek '12

2. CC 101 - z niewielkim tunningiem bede mial dwie super hiper mega maszynki

choc z drugiej strony antuś '12 tez da sie przerobic :P

w takich momentach ciesze sie ze nie mam JESZCZE kasy bo moge na spokojnie sobie poukladac... :P

• 3 tygodnie później...