RafałWrocław Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pisałem Ci PW w sprawie tego Aldka BFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 w sumie w wielu sklepach japaneskich maszynka ta widnieje w katalogu w sekcji SALTWATER FISHING wiec calkiem prawdopodobne jest ze sie nada Tylko szpula jak na morze płytka 135 m Power Pro 5 lb na styk włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 hmmmmmm 5 lb 135 m.... kurka troche malawo... ale jak mi bedzie trzeba to kupie se glebszą szpulke tzn jak juz bede mial BFSa i to stwierdze poki co oram ZXa 1601 IV CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) na morze, ja bym nie ryzykowal-slona woda , lepiej pszekladnia mosiądzna-Revo Alt, Chronarh E, ale ZX chyba jest dobry...cos nowego, slonego : http://www.purefishing.jp/products_2013/bc/abugarcia/ambassadeur/salty_stage/revo/SALTYSTAGE_REVO_SJ.html Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez boor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 zle nie wyglada ale takiej kasy za REVO nie dam.. poza tym jedno revo juz mam (poczciwy pierwszy sort STX) no i jakos wolalbym maszynke która ma dalej odsunięty wodzik. aldebaran, metanium one poki co są na pierwszym miejscu wsrod listy ew zwyciezcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Jedak morze.... Czy widzal kolega Antka 2012? http://www.japantackle.com/Shimano/Shimano_12Antares.htmDrogi, ale, bardzo dobry multik, naprawde dziwancy, hamulec-jak na mnie-arcydzelo, nie jest,prawda, do rzucanaia 3g, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 widzial widzial i nawet sie dosc powaznie nad nim zastanawial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Tylko ta obudowa troche za bardzo krzykliwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Rafi - moj imieniku - to już rzecz gustu... mialem swego czasu CALAIS DC. praca / kultura pracy ok, hamulec bardzo ok. tyle ze nawet na min nastawach hamulca czulem sie jakbym jechal na zapackanych smarem lozyskach. po prostu czulem ze to nie jest to co mozna z niego wyciasnac... dlatego stwierdzilem ze najlepiej sie czuyje z multikami w ktorych hamulec rzutowy mozna CALKOWICIE WYLACZYC i ew stunningowac. stad chyba na dluzej zagrzeja miejsce u mnie shimaniaki. choc musze przyznac, ze po okresie gdy w domu malem wylacznie shimano obecnie - zupelnie niechacy mam TYLKO ABU. Ale to sie niedlugo zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja spiningowych młynków używałem tylko Shimano wiec jak się przesiadłem na casta to tez szukałem w tym temacie i padlo na CC51 ale okazala sie nie dostępna wiec kupiłem Aldka jest super . Pozniej szukałem czegoś to cieższego łowienia i padło na RYOGE 1016HL przed majowym weekendem ma byc w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 choc jak tak sobie popatrze po tych wszystkich zabawkach to obecnie najblizej mi do:1. Antek '122. CC 101 - z niewielkim tunningiem bede mial dwie super hiper mega maszynki choc z drugiej strony antuś '12 tez da sie przerobic w takich momentach ciesze sie ze nie mam JESZCZE kasy bo moge na spokojnie sobie poukladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ehhh ile kasy sie na to hobby idzie to bania mała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja miałem dylemat pomiedzy CC201 a Ryoga długo walczyłem ze sobą ale jednak padło na Daiwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja mialem plutona w uzyciu przez rok, dokladnie obejrzalem i pobawilem się ryoga i stwierdzilem ze... do takich zadan w tej cenie wole kupic 2 x DAIWA LUNA ale to oczywista rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ta luna to jakaś podszywana CC201 hehe Ryoga jes piękna zauroczyła mnie a pamietam rok temu byla za ponad 3 patyki teraz 2400 to nie duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 no ja wole sciagac sam wiec i cena troche inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sam sam trzeba dać zarobić innym jak by tak kazdy sam ... A po za tym interesy z Mefisto to sama przyjemność polecam każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ta luna to jakaś podszywana CC201 hehe to kolowrotek calkowicie inny niz wspomniane shimano ... calkowicie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to kolowrotek calkowicie inny niz wspomniane shimano ... calkowicie inny Możesz rozwinąć myśl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 co tu rozwijac? dwa rozne charaktery i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Z każdym dniem uświadamiam sobie ze Aldek BFS to był świetny wybór - nie oddał bym go już za nic w świecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi