Skocz do zawartości
  • 0

"KRÓL DĘTKI 2013"

wojti80

Pytanie

Witajcie.

Mamy przyjemność zaprosić Was na kolejną, drugą ,edycję "Króla Dętki".

Spotkanie zaplanowaliśmy na dzień 06.04.2013.

Miejsce i godzinę spotkania podamy na 3 dni przed imprezką jak wiadome będzie gdzie da się bezpiecznie pływać.

Liczymy na otwarte morze . Jeżeli warunki nie pozwolą- to któraś z plaż na zatoce.

"Zawody" są czysto koleżeńskie tak jak i było w zeszłym roku.

Wygrywa najładniejsza rybka wybrana przez wszystkich uczestników. W zeszłym roku był to 3kg dorsz Stanleya :)

52922c32e6733a80med.jpg

Kto ma chęć i czuje się na siłach niech przybywa.

Gwarantowana jak zawsze dobra zabawa i pamiątkowy dyplom :).

Do zobaczenia
Stanley i 80na. :)

Edytowane przez wojti80

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jeżeli będziesz machał płetwami za burtą Krzyś to ok :)

Nie ma lekko musowo trzeba przemrozić  dupsko w zimnej wodzie- nie ma taryfy ulgowej :)

Oczywiście na wspólne wedkowanie zapraszamy i tych z brzegu (Willow rozumiem mam Cię na listę wciągnąć i dyplom wypisać :) ) i tych z pontonami . Tyle że tytuł powędruje do kogoś wędkującego z pływadełka.

W zeszłym roku było nas niewielu i ci którzy mieli zamiar być a nie dotarli powinni żałować . Mieliśmy i pogodę i ryby.

Wprawdzie termin przesunął się nam wtedy  aż na  maj i troci już nie było ale za to było do oporu belonki no i .... dorsze :ph34r:

W tym roku liczymy że uda się złowić trotki.

Sporo jeszcze czasu do kwietnia  także można sobie zaplanować dzień wolny.

Ja znam życie i tak z j.pl nikogo nie będzie bo słabiaki podobno z Was straszne :lol: , a jedyny twardziel Kubuś wybył za granice  :)

Pozdrawiam 80

• 0

Pipki? No ładnie :) Proponuję popływać nocą pontonem po rafach górskiej zaporówki: za prom do SE zapłacisz kartą Mastercard, ale kiedy woda zaczyna się lać do łodzi przez rozciętą podłogę - bezcenne ;)

A tak na poważnie: jeżeli będę po nartach, to postaram się wpaść. Przeprowadzka i urządzanie mieszkania pokrzyżowały mi szyki popływania za trotką i chętnie bym to sobie odbił. Tak towarzysko, poza konkursem.

• 0

Liczę że nie będzie jak rok temu  i chłopaki nie odpuszczą :)

Oczywiści nic na siłę .

Jak ktoś nie czuje się na siłach to nie ma o czym mówić.

To nie łowienie w gliniance karasi, będzie trzeba się napracować płetwami.

Staramy się załatwić łódkę która będzie pływała wokół nas dla bezpieczeństwa ale nie wiem czy się uda. W zeszłym roku była.

Ogólnie to nie jest za bardzo bezpieczne  ale chyba o to też tu chodzi o tą adrenalinę którą łowienie z beli bąka daje:)

Także zobaczymy Wiktor.

Nie spodziewam sie tłumów ale jeżeli ktokolwiek zechce z nami  pływać będzie nam miło.

80

• 0

Myślę, że i tym razem  tak jak i w tamtym roku  Jjjan w dużej łódce  będzie czuwał nad nami. 

Oby tylko znów zakichanej siaty nie było na której straciłem swojego zabytkowego pilkerka. 0zlosc.gif

Edytowane przez zamki

• 0

Przepraszam, że w wątku nie tego dotyczącym, ale....to Spro Zalt Arc?

Przy okazji- jest szansa gdzieś na Półwyspie helskim połowić trocie brodząc w śpiochach? Można tam znaleźć jakieś kamieniste miejscówki? Bo ponoć takie są najbardziej obiecujące?

Pozdrawiam

Kamil