wojti80 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Witajcie.Mamy przyjemność zaprosić Was na kolejną, drugą ,edycję "Króla Dętki".Spotkanie zaplanowaliśmy na dzień 06.04.2013.Miejsce i godzinę spotkania podamy na 3 dni przed imprezką jak wiadome będzie gdzie da się bezpiecznie pływać.Liczymy na otwarte morze . Jeżeli warunki nie pozwolą- to któraś z plaż na zatoce."Zawody" są czysto koleżeńskie tak jak i było w zeszłym roku.Wygrywa najładniejsza rybka wybrana przez wszystkich uczestników. W zeszłym roku był to 3kg dorsz Stanleya Kto ma chęć i czuje się na siłach niech przybywa.Gwarantowana jak zawsze dobra zabawa i pamiątkowy dyplom .Do zobaczeniaStanley i 80na. Edytowane 19 Lutego 2013 przez wojti80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Czyżby na jerkbaicie wszyscy spękali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja się nie dygam, ale nie mam dętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A ja dorzucę z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A ponton - robiłby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jeżeli będziesz machał płetwami za burtą Krzyś to ok Nie ma lekko musowo trzeba przemrozić dupsko w zimnej wodzie- nie ma taryfy ulgowej Oczywiście na wspólne wedkowanie zapraszamy i tych z brzegu (Willow rozumiem mam Cię na listę wciągnąć i dyplom wypisać ) i tych z pontonami . Tyle że tytuł powędruje do kogoś wędkującego z pływadełka.W zeszłym roku było nas niewielu i ci którzy mieli zamiar być a nie dotarli powinni żałować . Mieliśmy i pogodę i ryby.Wprawdzie termin przesunął się nam wtedy aż na maj i troci już nie było ale za to było do oporu belonki no i .... dorsze W tym roku liczymy że uda się złowić trotki.Sporo jeszcze czasu do kwietnia także można sobie zaplanować dzień wolny.Ja znam życie i tak z j.pl nikogo nie będzie bo słabiaki podobno z Was straszne , a jedyny twardziel Kubuś wybył za granice Pozdrawiam 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A ponton - robiłbydopiął bym się chętnie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja znam życie i tak z j.pl nikogo nie będzie bo słabiaki podobno z Was straszne , a jedyny twardziel Kubuś wybył za granice Rzucasz wyzwanie? Niech i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Żadne wyzwanie. Sprawdzam tylko czy to prawda bo chodzą słuchy ze tu na forum same pipki siedzą Jakoś wierzyć mi sie nie chciało by nie było tu kogoś kto ma jaja Widzę że jednak sa kozacy i bardzo się cieszę i licze że z j. pl będzie reprezentacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiktor Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No no no Wojti powazna sprawa,ciekawe jak będzie z odzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pipki? No ładnie Proponuję popływać nocą pontonem po rafach górskiej zaporówki: za prom do SE zapłacisz kartą Mastercard, ale kiedy woda zaczyna się lać do łodzi przez rozciętą podłogę - bezcenne A tak na poważnie: jeżeli będę po nartach, to postaram się wpaść. Przeprowadzka i urządzanie mieszkania pokrzyżowały mi szyki popływania za trotką i chętnie bym to sobie odbił. Tak towarzysko, poza konkursem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Liczę że nie będzie jak rok temu i chłopaki nie odpuszczą Oczywiści nic na siłę .Jak ktoś nie czuje się na siłach to nie ma o czym mówić.To nie łowienie w gliniance karasi, będzie trzeba się napracować płetwami.Staramy się załatwić łódkę która będzie pływała wokół nas dla bezpieczeństwa ale nie wiem czy się uda. W zeszłym roku była.Ogólnie to nie jest za bardzo bezpieczne ale chyba o to też tu chodzi o tą adrenalinę którą łowienie z beli bąka daje:)Także zobaczymy Wiktor.Nie spodziewam sie tłumów ale jeżeli ktokolwiek zechce z nami pływać będzie nam miło.80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak będę kondonem, o przepraszam, pontonem, to w razie awaryjnej sytuacji pomogę. Mam tylko 10hp, ale trochę to pływa. A może udostępnić drugi ponton, jeżeli ktoś byłby tak miły i cały czas czuwał w nim w gotowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie przewidujemy problemów .Jednak wiadomo lepiej chuchać na zimne.Jest jeszcze sporo czasu zobaczymy jak sie to poukłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 W razie jakbym jechał, służę zapasową gumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Myślę, że i tym razem tak jak i w tamtym roku Jjjan w dużej łódce będzie czuwał nad nami. Oby tylko znów zakichanej siaty nie było na której straciłem swojego zabytkowego pilkerka. Edytowane 20 Lutego 2013 przez zamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Kolejne dwie osoby zgłosiły swoja obecność!juz teraz jest 8 osób z pływadełkami! Edytowane 24 Lutego 2013 przez wojti80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rybak109 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No i co z tym spotkaniem ? może do belly dorobię sobie łyżwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Może zawody w zjeżdżaniu bellyboatem po śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czekałem do południa dzisiaj jeszcze z nadzieja.Spotkanie zostało przełożone na 11 maj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Uploaded with ImageShack.us Spotkanie już niebawem. Rybki już są. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Przepraszam, że w wątku nie tego dotyczącym, ale....to Spro Zalt Arc? Przy okazji- jest szansa gdzieś na Półwyspie helskim połowić trocie brodząc w śpiochach? Można tam znaleźć jakieś kamieniste miejscówki? Bo ponoć takie są najbardziej obiecujące? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojti80 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 CZeść . Tak Kamil to zalt arc. Wielu twierdzi ze jest do dupy mi sie nim przyzwoicie łowi. Na całym półwyspie helskim można złowić troć od strony otwartego morza. Kamienie nie sa do tego potrzebne :)Ja je łowie przeważnie nad piaszczystym dnem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dzięki za informacje! Na pewno się przydadzą P.S W razie "W", uderzę na priv... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wojti80
Witajcie.

Mamy przyjemność zaprosić Was na kolejną, drugą ,edycję "Króla Dętki".
Spotkanie zaplanowaliśmy na dzień 06.04.2013.
Miejsce i godzinę spotkania podamy na 3 dni przed imprezką jak wiadome będzie gdzie da się bezpiecznie pływać.
Liczymy na otwarte morze . Jeżeli warunki nie pozwolą- to któraś z plaż na zatoce.
"Zawody" są czysto koleżeńskie tak jak i było w zeszłym roku.
Wygrywa najładniejsza rybka wybrana przez wszystkich uczestników. W zeszłym roku był to 3kg dorsz Stanleya

.

Edytowane przez wojti80Kto ma chęć i czuje się na siłach niech przybywa.
Gwarantowana jak zawsze dobra zabawa i pamiątkowy dyplom
Do zobaczenia
Stanley i 80na.
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi