suhhar Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 a co remont pokoju bedziesz robił ? kup skilla to jest taki tanszy bosch niebieski a nie kupuj boscha zielonego zadnego ! padaka ze szok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja używam brzeszczota, scyzoryka und papieru ściernego, gdyż jestem konserwatywnym handmadziarzem. A ja w góry chodzę w kierpcach, lnianych portkach i flanelowej koszuli, zamiast plecaka używam jutowego worka, wszystko dlatego -gdyż ponieważ- jestem konserwatywnym i ortodoksyjnym górołazem . @bobesku w tej klasie narzędzi, co nie wybierzesz to do drewna się sprawdzi, brałbym to na co jest długa gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zwierzu, a Ty co, za kota w butach robisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 a co remont pokoju bedziesz robił ? kup skilla to jest taki tanszy bosch niebieski a nie kupuj boscha zielonego zadnego ! padaka ze szok !Tobie wobki będę robił Panie suharowy.No ten zielony Bosch to co słyszę to "nie kupuj" -"olałem" Boscha i kupiłem czarnego SKlia . Fajnie wierci tym bardziej dla kogoś kto przedtem miał do czynienia tylko z wiertarka w granicach 50złAż chce mi się robić ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ale co ty tym udarem robisz ? było kupic jakas miniszlifierke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ale co ty tym udarem robisz ? było kupic jakas miniszlifierke.Ona jeszcze będzie kilka razy w roku na działce potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ona jeszcze będzie kilka razy w roku na działce potrzebna.Do obracania kiełbasek na grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Witam, stanąłem przed trudnym wyborem mini szlifierki w oko wpadło mi oto takie dwa urządzenia: http://allegro.pl/proxxon-frezarka-szlifierka-wiertarka-fbs-240-e-fv-i3547483111.html http://allegro.pl/szlifierka-prosta-ryobi-eht150v-akcesoria-dremel-i3519557970.html Proxxon ma w zestawie mało akcesoriów i brak wałka giętkiego zaś Ryobi jest tańsze i ma sporo akcesorii oraz wałek. Jeżeli miałbym się zdecydować na proxxona to poprosiłbym o namiary na dobre akcesoria PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Zwróć uwagę, że prędkość Ryobi zaczyna się od 10000, więc do wiercenia otworów za szybki. To typowa szlifierka do wygładzania powierzchni. Będzie też za słaba jako frezarka, a to jest cięższa czynność dla narzędzia od polerowania. Polecam ten model Proxxona http://allegro.pl/wiertarko-frezarka-proxxon-28481-ib-e-mikronarzedz-i3560042513.html jestem bardzo zadowolony. Edytowane 22 Września 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Witam, stanąłem przed trudnym wyborem mini szlifierki w oko wpadło mi oto takie dwa urządzenia: http://allegro.pl/proxxon-frezarka-szlifierka-wiertarka-fbs-240-e-fv-i3547483111.html http://allegro.pl/szlifierka-prosta-ryobi-eht150v-akcesoria-dremel-i3519557970.html Proxxon ma w zestawie mało akcesoriów i brak wałka giętkiego zaś Ryobi jest tańsze i ma sporo akcesorii oraz wałek. Jeżeli miałbym się zdecydować na proxxona to poprosiłbym o namiary na dobre akcesoria PozdrawiamTomekTomek bierz śmiało tego proxxona. Mam używam i polecam, jest naprawde wystarczający co tego co przynajmniej ja nim robie, szlifowanie, cięcie różnych powierzchni, wycinanie rowków pod stery itp. Po zakupie dokup sobie od startu tarczkę diamentową Jak chcesz coś więcej o niej wiedzieć to wal śmiało Edytowane 22 Września 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 jak by ktoś potrzebował to mam mi nie potrzebną mini wiertarkę stacjonarną, mógłbym zrobić jakieś machnią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jakiej firmy.Moc itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi